Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foundation tutorial

Foundation tutorial

FOUNDATION TUTORIAL MED LINN

Hur lägger man den perfekta basen för hyn? Jag heter Linn och är en självlärd beauty junkie. Jag kommer visa steg för steg hur jag lägger min foundation och vilka produkten jag använder. Häng med!

Steg 1

1. Återfukta huden

Efter en noggrann rengöring är det dags för att använda en hudkräm för återfukta huden, jag använder (1.) Skin Smoothing Cream från Dermalogica. Applicera krämen i hela ansiktet, glöm inte att även återfukta läpparna, jag använder mig av (2.) ’Soothing Lip Balm Vanilla Cream’ från E.L.F.

Steg 2

2. Applicera foundation

Jag använder mig av två olika foundationprodukter, (3.) Clarins Everlasting Foundation (en ganska matt foundation) och (4). Clarins Instant Radiance Boosting Complexion Base 03 Peach, (används för att få en klarare hudton och en förbättrad lyster). Dutta ut produkten med fingret och fördela ut produkten med en (5.) BeautyBlender. Fukta BeautyBlendern och använda den nedre/runda delen (kom ihåg att dra ner din foundation på halsen så du inte får en skarp kant).

Steg 3

3. Concealer

För att få bort de mörka ringarna applicera concealern under ögonen, jag använder mig av (6.) Clarins Instant Concealer 01 vänd på(5.) BeautyBlendern till den spetsiga delen av tårformen och dutta under ögonen. Med concealern får man bort väldigt mycket av det mörka under ögonen men samtidigt får man vara lite snäll mot sig själv och förstå att man inte får bort exakt allt.

Steg 4

4. Puder

Nu är det dags för lite puder, jag använder mig av (7.) Make Up Store Compact Powder Translucent och jag applicerar med Borste nr 100 från (8.) Real Techniques Holiday Essentials kit Jag älskar den här borsten, ett stort plus att den är i guld! Nu kanske vissa tänker ’varför pudrar hon ner hennes lyster?’ Men jag tycker att man inte behöver vara lystrig i hela ansiktet, utan jag kommer förstärka lystern och markera vissa områden med en highlighter i slutet.

Steg 5

5. Rouge

Jag älskar verkligen färgen (9.)  Sugar Muffin från Make Up Store. Jag gillar när rouge har lite persikofärg och Sugar Muffin är ganska mild i färgen och innehåller även lite glittriga partiklar vilket jag älskar. När man applicerar denna rouge kommer det ganska mycket så var försiktig när du applicerar. Jag använder mig av (8.) Real Techniques borste i rosé guld och ett litet dutt av produkten räcker. Applicera rouget på toppen av kindbenet och ner mot kinden.

Steg 6

6. Highlighter

Nu är det dags för det sista steget och mitt favoritmoment! Highlighter för att främhäva och ljusa upp partier i ansiktet. Jag använder mig av(10.) The Balm ’Mary-Lou Manizer’ Det räcker med en väldigt liten mängd produkt, skaka lätt av borsten innan du applicerar, jag använder mig av (11.) Base Shadow Brush från Real Techniques Starter Set. Börja med den högsta punkten på kindbenet, jag älskar highlighter så jag fortsätter därefter med näsbenet och sedan även över läppen.

Dermalogica E.L.F Clarins foundation Clarins Booster Beautyblender Clarins Instant Concealer MAKE UP STORE Compact Powder Translucent real techniques MAKE UP STORE Sugarmuffin Rouge The Balm Mary-Lou Manizer Real Techniques Starter Kit

2016-05-12

Läs också: I mitt badrumsskåp med Emma Söderström

Tillbaka till Lyko Magazines startsida

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018