Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skapa årets hetaste Halloweenlook: Glammig gotlook!

Kendall Jenners glammiga gotlook

Har du halloweenpanik än? Andas ut! Lyko har allt du behöver för att fixa årets snyggaste halloweenlooks i några få, enkla steg med nyckelprodukterna, how-to-tipsen och dessutom en maffig tävling där du har chans att vinna alla produkterna till din favoritlook. Go scare 'em!

Få Kendall Jenners glammiga gotlook:

Vill du hellre få din omgivning att bli stunned än livrädda under halloweenhelgen är supersnygga Kendall Jenners glammiga gotlook det självklara valet! Inspirerad av 1930-talets filmstjärnor men med en modern och tuffare twist lyckas den checka av en rad av höstens stora trender; mörka läppar, stram knut och det lite smalare men fortfarande starka brynet.

Produkter

Det här är produkterna och looken som funkar lika bra efter halloween som under. Såhär fixar du Kendalls look:

STEG 1 - Kendalls jämna bas

Jobba med en täckande foundation och concealer snäppet ljusare än din egen hudton och arbeta ut produkten ned mot halsen, en jämn bas är A och O för looken. Undvik att applicera din basprodukt på ögonlocken då den ljusare tonen ramar in och ger dina ögon en naturlig skuggaeffekt som du vill behålla.

Toppa med att borsta på Collistars Silk Effect Powder som fixerar och mattar ned utan att stjäla lystern ur huden.

STEG 2 - Skarpa bryn och glossiga ögonlock

Borsta igenom brynen, uppåt och utåt om du har smalare bryn och inåt för att smalna av något om du har tjockare bryn. Fyll sedan i hela brynen med Milani Stay Put Brow Color i en mörkbrun eller svart nyans, beroende på din naturliga hudfärg. Färgpoten kommer med en kombinerad borste/pensel och har dessutom en lite torrare och fastare formula vilket är perfekt för de skarpa brynlooken.

Skapa det glossiga men subtilt skuggade metallicögat genom att svepa med den bruna Twist-Up Eye Gloss från IsaDora längst med globlinje och över och under fransraderna på det yttre hörnet av ögat. Använd sedan ringfingret för att blenda ut den tjocka pennan tills du inte har några skarvar.

IsaDora Twist-Up Eye-Gloss i färgen 'Brown Sugar'

IsaDora Twist-Up Eye-Gloss i färgen 'Brown Sugar'

STEG 3 - Maffiga, separerade fransar

Böj dina fransar och applicera ett första lager mascara på både övre och undre fransraden. Applicera sedan ett lager av Divadermes Lash Extender, en produkt bestående av torra fibrer som används mellan dina vanliga mascaralager och som ger extra oumph till vilken mascara som helst. Applicera sedan ett andra lager mascara över fibrerna för att fixera dem.

Vill du ha en mer extrem look satsar du även på lösögonfransar vilka du sätter på innan mascaran. Låt alltid limmet torka en minut innan du sätter dit dina fransar och medan du väntar kan du, genom att hålla i hörnen av fransarna, böja dem försiktigt fram och tillbaka för att de ska få en rundare form och bli mer lättapplicerade.

Divadermes Lash Extender

Divadermes Lash Extender innehåller torra fibrer som du blandar med din vanliga mascara.

Kardashian Beauty Scintillate Lash

Kardashian Beautys lösögonfransar 'Scintillate' ger den separerade franslooken för de med kortare fransar.

STEG 4 - Mörka, glossiga trendläppar & naglar

Applicera ett första lager av NYX Soft Matte Lip Cream för att hitta formen, arbeta dig inifrån och ut om du är osäker. Sikta på att få en lightversion av en 30-talsläpp som är smalare i de yttre hörnen och med markerad amorbåge och mer plut mot mitten. Applicera ytterligare ett lager när du är nöjd med konturen och avsluta med svart gloss.

Svep på 2 lager av grymma Essies plågsamt snygga lack 'Wicked' i mörkaste rödbrun ton, vänta någon minut mellan lagrena.

NYX Butter Bloss i 'Black Berry Pie' och Transylvania med Black Berry Pie

Enbart NYX Butter Bloss i 'Black Berry Pie' och Transylvania med Black Berry Pie ovanpå.

STEG 5 - Kendalls snygga frisyr

Separera håret i en sidbena framtill och fäst sedan håret i en låg snodd i nacken. Snurra snodden försiktigt runt roten och fäst med hårnålar. Fixera med hårspray, du är redo att make them go 'wow'!

Kendall Jenner

Tillbaka till Lyko Magazines startsida

2016-10-22

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018