Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stylinginspiration med Steve Terry - 4 enkla looks med Redkens stylingserie

Stylinginspiration med Steve Terry - 4 enkla looks med Redkens stylingserie

Stylinginspiration med Steve Terry - 4 enkla looks med Redkens stylingserie

Ibland tryter inspirationen och man kör på samma look dag in och dag ut, Steve Terry har valt ut 4 looks med Redkens stylingprodukter, häng med!

TEXTURED BEACH LOOK Amber Le Bon for Redken

TEXTURED BEACH LOOK

Hårtyp: Axel – långt hår

STEG 1: För att skapa en beachig, cool look med mycket textur är det viktigt att förbereda håret, applicera Pillow Proof Express Treatment Primer Cream i handdukstorkat hår.

STEG 2: Applicera först värmeskyddet Redken Fabricate 03. Använd en plattång för att locka håret, men låt ca 10 cm, vara rakt i botten för att skapa en mer avslappnad look, här behöver lockarna absolut inte vara perfekta. Tänk på att locka håret bort från ansiktet.

STEG 3: Separera lockarna med fingrarna när håret har svalnat. Lyft sektioner av håret och spraya med Redken Quick Tease 15 rakt ner i hårbotten för att skapa volym. Du kan även spraya Quick Tease i längderna för att få en matt finish.

STEG 4: För att avsluta denna look använd Redken Rough Paste 12, värm upp produkten i handflatorna och fördela en liten mängd i topparna för en snygg textur. Rufsa till håret med fingertopparna. Avsluta med hårsprayen Redken Forceful 23.

1 2 3 4 5

TEXTURED BEACH LOOK Suki Waterhouse for Redken

VOLUME GLAM LOOK

Hårtyp: medel – långt hår

STEG 1: Börja med att använda Pillow Proof Express Treatment Primer Cream för att förbereda håret för styling och föning. Applicera i handdukstorkat hår.

STEG 2: För att skapa en riktigt bra volym, börja med att applicera Redken Rootful 06 i hårbotten och Redken Guts 10 i längderna, föna för maixmalt resultat. För ett hållbart resultat föna håret med en rundborste. Ett tips för dig som tycker att det är knepigt att föna håret med borste, är att föna håret i motsatt riktning som du vill att håret ska ligga åt och byt ut borsten mot fingrarna.

STEG 3: För att skapa det perfekta svallet, applicera först värmeskyddet Redken Fabricate 03, den gör håret lent och formbart, använd sedan en locktång som har en bred konform.

STEG 4: När du har lockat igenom håret, låt lockarna svalna och borsta sedan igenom lockarna med en svinborste för att skapa ett riktigt glammigt svall. Avsluta med Redkens Forceful 23 hårspray.

1 2 3 4 5

SOPHISTICATED LOW PONYTAIL Styling by Guido for Redken

SOPHISTICATED LOW PONYTAIL

Hårtyp: Axel – långt hår

STEG 1: Förbered håret med Pillow Proof Express Treatment Primer Cream och föna håret rakt ner med en paddelborste.

STEG 2: Applicera först värmeskyddet Redken Fabricate 03 och plattånga sedan håret.

STEG 3: Välj mellan att dra allt hår bakåt som bilden visar, eller få en markerad bena.

STEG 4: Spraya Redken Wax Blast 10 i hela håret för att göra håret extra slätt och borsta sedan håret till en stram hästsvans i nacken. Fäst med en hårsnodd.

1 2 3

RELAXED MESSY HAIR Naleye Dolmans for Redken

RELAXED MESSY HAIR

Hårtyp: Kort hår

STEG 1: Börja med att spraya håret med saltvattensprayen Redken Fashion Waves 07 i handukstorkat hår. Detta är för att skapa textur i håret och göra det mer formbart.

STEG 2: Börja med att värma upp det mjuka vaxet Redken For Men Work Hard Paste genom att fördela in en liten mängd produkt i hela handflatan och arbeta in vaxet i händerna. Applicera vaxet igenom håret underifrån och ut i topparna. Ta hellre flera gånger av produkten än att ta för mycket på en gång, för att fördela vaxet jämnt i håret.

STEG 3: Låt håret vara lite ‘undone’ för en coolare look. Avsluta med hårsprayen Redken Forceful 23 för att det ska hålla hela dagen.

1 2 3

2016-05-06

Läs också: I mitt badrumsskåp med Emma Söderström

Tillbaka till Lyko Magazines startsida

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018