Bästa fynden på Lykos mellandagsrea!

Det är kul att fynda och att hitta de där juvelerna i reakronan som ingen annan har upptäckt! Jag tänkte här guida dig till smarta och riktigt bra köp här på Lykos mellandagsrea. Jag visar dig fynd och smarta köp så du inte missar någonting viktigt! Happy shopping! (OBS! När artikeln skrevs fanns ALLT i lager! Skynda dig så du inte missar!)

28 dec, 2018

Lyxa!

Inte bara får du SJUKT bra pris på en stor del av Lancomes sortiment, du får även en GÅVA PÅ KÖPET när du handlar för över 600 kr från just Lancome (lätt!) Detta är en klassisk Win-Win situation!

Urval från Lancomesortimentet (allt finns i fler nyanser!)


Tvätta!

L'Oréal är experter på SÅ mycket, bland annat hårvård och nu har de blivit GALNA! Inte nog med att några av produkterna är helt nylanserade, de tar bort hela 45-60% av priset! BANANAS! Det är bara att klicka hem! Finns såklart för fler hårtyper också. 


Mysig under

De flesta av oss använder underkläder på en regelbunden basis och ibland kan dessa underkläder behöva uppdateras. Ibland kanske det också är så att den som verkligen behöver nya underkläder kanske inte riktigt vet om det...Fick du inte några i julklapp kan du alltid inhandla dem NU till BRAKPRIS! 

Alla finns i fler storlekar och färger och former.


Styla

När du får mölighet att köpa ghd till ett sjukt bra pris - slå till, tänk inte ens två gånger! Resefönen lanserades som en "limited edition" för några år sedan, sålde slut direkt och det blev ramaskri att den inte gick att få tag på. Nu finns den igen OCH på Lyko får du den till fantastiskt bra pris! Stylers, föner och annat gött som kommer i kit är alltid bra priser från början och du får även härliga grejer till som tex en neccesär och NU till ÄNNU bättre pris! SLÅ TILL!


Red ut


Du bör inte kamma ett blött hår för att det är så otroligt känsligt. Förlåt, låt mig omformulera: du bör inte kamma ett blött hår MED NÅGOT ANNAT ÄN EN HH SIMONSEN-BORSTE! De helt fantastiska Wet Brush-borstarna fungerar med en "IntelliFlex-teknik" vilket innebär att borsten är flexibel på den ena piggen och fast på den andra vilket gör att den utelämnar all typ av “ryck” samt slitage och du slipper ömmande hårbottnar, kluvna toppar och håravfall. Jag skulle inte kunna leva utan min Wet Brush så jag rekommenderar STARKT att du inhandlar ditt ex NU när LYKO HAR FANTASTISKT PRIS! (finns såklart i fler färger!)


Hudhajpa


Se till att ge härligt fukt och skydd till huden såhär under den törraste och kallaste tiden. Och se till att göra det med stil men utan att tömma plånkan! Här har jag valt ut några sköna favoriter! Dofta

Dofter hör verkligen julen (och reor!) till! Här kan du VERKLIGEN save a buck! Lyko har många dofter som nu är på HALVA PRISET! På parfymflärpen (du kan välja "kategori" på vänster sida i shoppen) finns det hela 89 dofter av olika slag, inkl deostick, som är på Lykos mellandagsrea! Hitta din favorit eller kanske en NY stjänra!
Hitta ALLT!

Sugen på att flukta på REAn själv? då är det bara att klicka HÄR! Ha så kul! 

Av: Skönhetsredaktör krizz norman
28 dec, 2018

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.