Efter förra årets succé: Lyko tillbaka på Ellegalan 2019

Efter förra årets succé gör skönhetsjätten Lyko om bedriften med att både sponsra Elle-galan OCH styla flertalet av de exklusiva catwalkvisningarna under årets mest glamourösa kväll. Tillsammans med Kevin.Murphy och ghd ansvarar Lykos stylister för hårstyling till flera av de vinnande designernas modevisningar. - Det är en stor ära att få styla Ellegalan igen under Lykos fana. Det visar att Lyko, vårt varumärke, är i framkant då det gäller kunskap och trendkänslighet inom hår -och modeindustrin och att vi är riktigt seriösa och duktiga på det vi gör,  säger Jack Lawrence, stylist i Lyko Concept Creative Team. Läs mer om Elle-galan HÄR!

25 dec, 2018


Lyko Concept Creative Team leds sav Sarah Ekberg och Jack Lawrence från Lyko Concept.

- Det är otroligt spännande att få vara en del av Sveriges största modeevent för andra året i rad. Det är en fantastisk möjlighet för vårt team att få uppleva en backstagemiljö på ett sådant prestigefullt event, säger Jack Lawrence.

Hela 20 utvalda stylister från Lykos 39 butiker runt om i Sverige har handplockats för att göra denna glamourösa kväll än mer magisk.

-Vi njuter av att kunna samla hela teamet och se dem lära och utvecklas under projektets gång för att avsluta med en massiv sylingsession under högt tryck, säger Sarah Ekberg. -Vi har tagit många lärdomar från förra årets visningar och kommer i år att göra det ännu större och ännu bättre!

Det är andra året i rad som Lyko väljer att sponsra Elle-galan och dessutom styla visningar, hur kommer detta sig?

-Vi gjorde det förra året för att visa upp vår fina frisörsverksamhet. Tyvärr vet få om att vi har frisörer i de flesta av våra butiker och att vi har kanske Sveriges bästa hårsalong, Lyko Concept, som ligger i Stockholm. För oss var det viktigt att inte vara en passiv sponsor till Elle-galan, utan på nått sätt vara med och bidra till galan. Vårt sätt att göra det blev att vi ansvar för hårstyling till modevisningarna. Med våra egna stylister. Att Lyko står för hårstyling av modeller känns naturligt och helt rätt. Det är också ett kvitto på att vi har stylister i absoluta världsklass. Om vi inte hade haft det skulle vi aldrig få det ansvaret från Elle, säger Kalle Eliason, Marknadschef på Lyko.Det är också ett kvitto på att vi har stylister i absoluta världsklass.


Lykos stylister kommer i år igen att arbeta med Australienska hår -och stylingvarumärket Kevin.Murphy och med värmeverktyg från ghd. Samma samarbetspartner som Lyko hade på förra årets Ellegala.

-Att få samarbeta med duktiga modeskapare och få lyfta fram deras look med det hår vi skapar är en otroligt cool erfarenhet. Trots att vi arbetar inom olika fält så är kreativiteten och passionen densamma och vi lär och utvecklas med varandra. Att få arbeta tillsammans med Kevin.Murphy och ghd är helt perfekt då vi litar på produkterna och vet att de kommer att ta håret till helt nya höjder backstage, säger Jack Lawrence.


Lyko kommer under våren att kommunicera väldigt mycket från och runt Ellegalan. Både i våra fysiska butiker och online. Som besökare kommer du att kunna se tydligt hur vi stylade hår och läsa om vårens trender. Håll dig uppdaterad med nyheter varje vecka på Lyko.se.

Av: skönhetsredaktör krizz norman

 

25 dec, 2018

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
  • för 5 månader sedan

    Vad kul!

    Grattis!
    gillar
    för att lämna en kommentar

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.