Invigning på Lyko Concept Skin

Välkommen till Lyko Concept Skin, den ULTIMATA skönhetsdestinationen! I en helt nybyggd, 300 kvm stor lokal på Birger Jarlsgatan 37 hittar du fem fräscha behandlingsrum, en stor VIP-avdelning, en proppfylld skönhetsshop fylld med världens bästa hudvårdsprodukter, senaste maskinerna och teknikerna samt otroligt kunnig och helt fantastisk personal.

08 mar, 2019
11 gillar

Konceptet bakom Lyko Concept Skin är skräddarsydda behandlingar.

Du som kund bokar bara din Beauty Treatment-tid och så ser vi till att du får ut den mesta möjliga, resultatinriktade hudvård. För det är precis det vi står för: stora resultat. Vi jobbar med godbitarna från de bästa varumärkena för att ge dig den mest ultimata upplevelsen och det hudvårdsmål du eftersträvar. Konsultationen är otroligt viktig för oss och den ingår självklart när du bokar en tid.

Här är en del av vår gedigna behandlingsmeny som vi väljer och skräddarsyr från:

Kemiska peelingar, Microneedling, Aqua Gold, Fillers och Botox, Purebeau FIBROBLAST Behandling med plasmaljus, Powerlite Peeler, BodyChock, Ultraljud, RadioFrekvens (RF), CryoPen, Global Eyecon treatment, Glow Treatment, Mezotixs och såklart både lashlift OCH färgning av fransar och bryn. Samt mycket, MYCKET, mer!

Lyko Concept Skin är vårt senaste tillskott till Lykofamiljen. LYKO är idag en av Nordens ledande aktörer inom professionell hårvård och skönhet. Lyko startade som ett familjeägt företag där alla i familjen fortfarande jobbar kvar i företaget på ett eller annat sätt. Idag är Lyko börsnoterat och ägandet delas med familjen Lyko och andra investerare. Den första Lykosalongen öppnades 1952 av farfar Frans Lyko i Vansbro, Dalarna, och där ligger än idag Lykos huvudlager. Just nu finns det 36 Lykobutiker/salonger i Sverige och en salong smack mitt i Oslo. På webbsidan Lyko.se finns idag ca 50.000 produkter från över 1000 olika varumärken. Huvudkontoret ligger i Stockholm och Lyko sysselsätter idag över 550 personer.

Vill du boka en tid? Klicka på länken här och läs mer! 

Här kommer ett helt magiskt bildregn från vår invigning! Fotograf: Felicia Kyrling.

 

Av: skönhetsredaktör krizz norman

 

08 mar, 2019

Tyck till om artikeln

11 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019