Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Få långt hår med Kérastases nya ”hårträning”

Enligt Kérastase har sökorden för ”långt hår”, ”hårväxt” och ”längre hår naturligt” ökat mycket de senaste åren. Då bestämde sig hårjätten för att försöka hjälpa till. Resultatet heter Kérastase Resistance Extentioniste och serien ska hjälpa oss i vår strävan efter långt svallande hår genom ”hårträning med skyddsutrustning.”

10 sep, 2018

Lyko Magazine träffar Kérastase på en influencerinspeling för den nya serien Extentioniste på Lyko Concept i Stockolm. Att få och ha långt hår verkar vara en riktig "wantie" 2018.

- Extensions är toppen för att få långt hår, men sliter väldigt mycket på det egna håret. Allt fler vill ha långt, svallande och starkt hår helt naturligt, säger Nathalie Dekermendjian, marknadsansvarig för Kérastase på L’Oréal.

Extentioniste är en helt ny hårvårdsserie speciellt utformad för att stärka hälsan och skönheten på långt hår. Kérastase tog fasta vid att långt hår behöver mer ”personlig träning” för att nå de längre längderna. På Lyko Concept samlas influencers, filmteam och produktexperter för att spela in informationsfilmer om Extentioniste. 

Förberedelser inför inspelningen på Lyko Concept. Allt från vassa kamerakvinnor till nytvättade rockar fanns på plats. 

Sania Claus Demina och Michaela Wissen är influencermodellerna som visar hur Kérastase Exetentionalist fungerar! 

 

Med ”personlig träning” menar Résistance Extentioniste att du kan stärka håret från rötterna till topparna med hjälp av rätt produkter. Ditt hår blir starkt, friskt utan kluvna hårtoppar och utan att det går av. Ditt hår kommer i toppform så att det kan fortsätta att växa. 

- Kérastase har utvecklat en ”erotionsskala” som visar till vilka produkter du bör använda med hänsyn till hur slitet ditt hår är. Ju mer slitet håret är desto högre upp ska du gå på Erosionsskalan när du väljer produkter. Kérastase Resistance ligger på 1-2 på skalan, den är till dig som har skadat och slitet hår, Kérastase Therapist-serien ligger på 3-4 på Erosionsskalan och är till dig som har mycket skadat och överarbetat hår. Kerastases nya serie Extentioniste ligger precis mittemellan de två skalorna på 2-3. Det ger en långvarig och mjuk läkning och skydd för ditt hår så det kan växa sig långt och hålla sig friskt och starkt! 

Det är fyra produkter i serien som du använder i din hemmabehandling. Shampo, conditioner, inpackning och det speciella serumet som stärker håret. Självklart kan du köpa allt på Lyko! 

För bäst resultat ska du kombinera hemmabehandlingen med "protokollet". Protokollet innebär extra koncentrerad behandling på salong tre gånger. Produkterna fungerar som bäst tillsammans med ”protokollet”. En behandling som utförs i en salong med högkoncentrerade varianter av produkterna som stärker håret på djupet. 

- Det är viktigt att du gör salongsbehandlingen en gång i månaden för optimalt resultat. Det har gjorts kliniska tester på att ditt hår kan växa ut ca fyra centimeter på tre månader. Viktigt att säga att håret inte växer snabbare utan hårstrået stärks så att håret blir mer hållbart så det får växa i sin naturliga takt. Men med hemmaprodukterna och serumet som stärker och aktiverar hårbotten, säger Nathalie. 

 

Nathalie demonstrerar hur serumet bör appliceras.

Kerastase har identifierat tre smärtpunkter för varför inte håret växer ut:

Rötterna: Här kan djupa skador orsaka att håret bryts av från rötterna
Längderna: När försvagade hårfiber blir grova förlorar de sin glans och upplevs livlösa.
Topparna: Tunna toppar kan klyvas och om de inte får behandling så bör de klippas av. 

Fantastiska Victoria från Lyko Concept är lika bra på hår som att räcka fram produkter framför kameran med perfekt sträckt arm! 

På Lyko Concept görs allt med ett leende på läpparna och du som kund känner dig väl omhändertagen. Frisörerna här är också speciallister på hårvård, fråga vad du vill om Kérastase Extensioniste!

Kerastase Extentioniste ska ge håret en inre styrka och det är det som är hemligheten till välvårdade och starka längder. Detta görs med de nya produkterna som innehåller Ceramid R en blandning av Kreatin och Ceramider. Keratinet stärker fiberstrukturen och cermaiderna fungerar som en sköld som håller fjällskiktet på hårstrået jämt och återfuktat, som en skyddsutrustning. 

- Produkterna är fantastiska och serumet doftar så gott, säger Nathalie. Serumet är lätt att massera in, antingen på torrt eller handdukstorkat hår, gör inte håret ett dugg fettigt trots att det både ger glans och aktiverar hårbotten. Jag älskar den! 

av: krizz norman
10 sep, 2018

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019