Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hudvårdsrutin: Ansiktsmask

Ansiktsmasker finns i flera olika varianter och anpassas efter hudtyp och behov. Lägg till en ansiktsmask i din hudvårdsrutin minst en gång per vecka för en strålande hud. Upptäck en ny favoritmask här nedan!

19 dec, 2017

Om du är ute efter en strålande hud med fräsch lyster är en ansiktsmask den perfekta produkten. En ansiktsmask är en förlängning av den vanliga hudvårdsrutinen och kan enkelt skräddarsys med olika masker i ansiktet beroende på hudtyp och hudtillstånd. Det är ett enkelt och bra sätt att tillgodose hudens varierande behov beroende på ålder, årstid och levnadsvanor.

 

 

Masker finns i en mängd olika varianter och kan bland annat vara återfuktande, detox, djuprengörande och uppstramande. Även konsistenserna skiljer sig åt, de med en lerbas stelnar oftast på ansiktet medans krämmaskerna håller sig mjuka och kan ibland användas över natten istället för nattkräm om man vill. Det finns även varianter som ska stelna helt för att sedan dras av. Förbered huden genom att rengöra och balansera med en ansiktsrengöring och ansiktsvatten och använd gärna en peeling för att avlägsna torra och förbrukade hudceller. Detta rengör huden på djupet och gör det möjligt för masken att tränga ner på djupet i huden.

 

Ha gärna som vana att lägga ansiktsmask minst en gång i veckan och glöm inte ögon- och läpp-partiet. Till den tunna känsliga huden runt ögonen finns det också många roliga maskalternativ. Här är några Lykofavoriter!

 

Djuprengörande:

 

 

Återfuktande:

 

 

Lyster:

 

 

Uppstramande:

 

 

Ögonområdet:

 

 

Läppområdet:

 

19 dec, 2017

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
 • för 9 månader sedan

  Hej

  Har ni maskar som är parfymfri och känsligt hy
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 11 månader sedan

  Älskar Lykos ariklar om hud

  Får så många bra tips och trix och förslag på nya produkter och märken från era artiklar!
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018