Camilla Pihl - the glow queen

Det är inte illa att ha en prisbelönt hudvårdsserie samma år som den lanserades! Norska influencern Camilla Pihl gör succé över hela norden med sina produkter som går under namnet "Camilla Pihl Cosmetics". I denna allt mer växande kollektion av guldmasker, hårvård, anti ageing-produkter och nu även badbomber är resultat och glow det viktigaste för Camilla. Men hur började egentligen hennes resa? Vad är hennes skönhetshemlighet och hur är det att vara kändis i Norge? Lyko Magazine vet - fortsätt läsa!

13 feb, 2020
3 gillarHej Camilla! Så roligt att dina produkter nu finns på Lyko! Hurra! Du är ENORMT stor i Norge, har vunnit priser, designat, modellat och har en stor fanbase. Men om du skulle berätta för våra svenska och finska läsare MER om vem DU är, vem är Camilla Pihl idag?
- Jag är en 41 år gammal kvinna som älskar att skapa och sprida "good vibes" ut i världen. Följ mig gärna i mitt dagliga liv på min instagram, @camillapihlno, för att lära känna mig ännu bättre, säger Camilla.  

Men HUR började allting? Hur byggde du upp det varumärke du är idag?
- Allt började med en blogg. Jag var en av de allra första som började blogga i Norge (jag började 2005) och jag blev faktiskt väldigt snabbt en av Norges mest lästa och sedan även prisbelönta bloggar, säger Camilla.

Du är ju en mångsysslare och en person som alltid haft en god relation till hudvård. Men att gå från att gilla hudvård till att göra sin egna produktlinje är ju ett ganska stort steg. Hur gick det till?
- Jag har alltid vart helt besatt av hudvård, ända sedan jag var liten. Det har alltid varit en stor hobby och intresse och jag vågar faktiskt påstå att jag har testat det allra mesta på marknaden. Efterhand har jag fått en kunskap och en förståelse vad jag gillar för ingredienser och vad som jag tycker inte alls fungerar. Jag ville göra en egen produktserie med kvalitétsprodukter som fungerar utan att det kostar för mycket. En serie med produkter där du får hög kvalitét till ett bra pris. Från dag ett när vi hade lanserat produkterna har vi fått fantastiska tillrop från nöjda kunder. Jag är så stolt över att ha lyckats göra exakt det som jag ville uppnå, säger Camilla. 


Hur går det till när du hittar produkterna?
- Tillsammans med mitt team så utvecklar vi produkter som vi själva skulle vilja använda, säger Camilla.
- Produtker som vi tycker är riktigt bra! Det är mycket testande fram och tillbaka innan vi känner att vi är färdiga med produkten. Det är en spännande process som jag älskar! 

Get ready for some GLOW! GLOW! GLOW!

Var tillverkas produkterna och vad gör dina produkter unika på marknaden?
- Vi producerar i olika städer runt om i världen baserat på de olika ländernas "expertområden". Exempelvis så producerar vi större delen av hudvården i Sydkorea där de är kända att ligga 10-12 år före västvärlden när det kommer till innovationer, spännande ingredienser och appliceringsmetoder. Vår anti-age-serie är tillverkad i Tyskland och är baserat på forskning som har vunnit Nobelpris i fysiologi (medicin) för upptäckten av enzymet telomerase. Telomerase är oftast benämt som "ungdomens enzym". Hudvårdsproukterna från SKIN CAMILLA PIHL är självklart INTE testade på djur ocj är fria från cocamide DEA, MI och Kathon. Vilken är din personliga favoritprodukt?
- Jag klarar inte av att välja ut EN produkt när jag har alla så kära. Men om jag måste välja någon så älskar jag vår Sunset Glow Mist. Handkrämen har vunnit "best i test" och den är helt magisk. Och jag kan inte leva utan vår fantastiska sheetmaks och Under eye pads. De är helt magiska för trötta ögon som har fått för lite sömn. Och ögonkrämen är heeeelt fantastisk. Och inte minst produkterna i vår Instant Miracle-serie, de är SÅ bra! Och vår Dry Shampoo och vår Gold Peel Off-mask...som du ser, jag klarar inte att välja ut bara några, säger Camilla. - Jag är också så otroligt stolt över vår Sun-serie som är en av de få på marknaden som är helt utan parfymer, som är svanenmärkt och godkänt av Asthma Nordic. Och som inte heller skadar djurliv eller korallrevet när du badar.

- Jag har alltid vart helt besatt av hudvård


Kan du avslöja redan nu om du har någon produkt som ligger i ”pipen”?
- Allt jag kan säga är "Get ready for some GLOW! GLOW! GLOW!"

Du har ju en trogen läsarskara och många fans, hur har denna produktlinje mottagits? Har läsare accepterat att du nu gör egna produkter?
-Vi har haft tur och varit en succé från dag ett. Frörsta året vann vi ”BEST SKINCARE BRAND” före stora märken som Dior och Biotherm under Costume Awards. Vi vann ÅRETS HUDVÅRD och ÅRETS LANSERING under Norweigan Cosmetic Awards och våra kunder har tagit till sig produkterna från första stund. Jag får dagligen mail från nöjda kunder som har fått fantastiska resultat med våra produkter, säger Camilla.  

Du är ju en väldigt välkänd person i Norge, hur är det att vara känd – alltså på riktigt?
- Haha! Det tänker jag faktiskt inte på! I så fall så är det bara kul och positivt med alla fina människor som kommer fram, ler och säger "hej", säger Camilla. 


Du väntar ju nu ditt första barn samtidigt som ni renoverar ett hus OCH så driver du ditt nätmagasin, du har hudvården och modellandet. Du har också ditt eget klädmärke. Hur hinner du med allting? 

- Och snart kommer det ännu fler projekt! jag har ett fantastiskt team runt mig på varje projekt och det är personer jag litar på och jobbar med varje dag. Jag har alltid vart kreativ och älskar att skapa saker från idé till färdig produkt. Jag är så tacksam varje dag för att detta är mitt jobb och någonting jag faktiskt kan leva på, säger Camilla. 

Finns det någonting extra du kan berätta om några av produkterna i din serie? 
- Inget annat än "TESTA DEM!". Jag är ganska säker på att du kommer hitta nya favoriter till din badrumshylla, säger Camilla. 


Vad gör du med ditt hår? Vad är din hårrution och hur stylar du håret?

- Jag tvättar håret med mitt egna schampoo Camilla Pihl Perfect Blonde Schampoo och Balsam med neutraliserande lila pigment ett par gånger i veckan. Jag gillar också min egna Hair Camilla Pihl Extreme Repair och Silky Soft-Serie. Oftast så låter jag håret lufttorka innan jag lockar det med en tjock locktång eller så använder jag en fönborste. Jag använder också Camilla Pihl Dry Shampoo varje dag och inte bara för att jag inte har tvättat håret, jag gillar den textur jag får av sprayet, säger Camilla.  

Har du något bra skönhetsknep att avslöja för Lyko Magazines läsare?
- För min del är det lika viktigt att ta hand om insidan som utsidan så kom ihåg att ge kropp och själ näring och fyll på med härliga saker!  

AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion
13 feb, 2020

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter