Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Under för underlivet med DeoDoc och Nicole Falciani

Genom att lyssna noga till sina patienters underlivsproblem bestämde sig systrarna och läkarna Hasti och Hedieh att göra någonting åt saken. Resultatet blev företaget DeoDoc som idag skördar framgång efter framgång. DeoDocs produkter finns till för att främja underlivshälsan. En av DeoDocs största fans är influencern Nicole Falciani som nu har tagit fram en unik och specialdesignad intimtvål som säljs exklusivt på Lyko!

29 okt, 2018

Just att diskutera intimprodukter och produkter för underlivet har blivit ett sådant tabu och det försöker Deo Doc att ändra på. När Hasti och Hedieh började undersöka marknaden för underlivsprodukter upptäckte de att väldigt många har helt fel pH värde för den känsliga huden i underlivet. pH värdet är oftast alldeles för högt och kan störa balansen istället för att hjälpa den. Detta TROTS att många av dessa produkter säljs på apotek. Deo Doc vill ändra på detta och med hjälp av kvinnliga läkare och experter med kompetens och stor erfarenhet inom kvinnohälsa. 

 

- Produkterna är framtagna för att vi saknade just dessa produkter på marknaden. Dr. Hedieh arbetar tillsammans med en professor inom gynekologi och på så sätt kan vi ta fram produkter baserat klinisk erfarenhet och baserat på vad våra patienter eftersöker, säger Dr.Hedieh.

Vem är det som köper DeoDocs produkter?
- Alla kvinnor som önskar produkter av god kvalité och som är måna om sin underlivshälsa. Vår heroprodukt är sprayen, men shavingkitet börjar ge sprayerna en god match, säger Dr.Hedieh.

En person som älskar DeoDocs produkter så mycket att hon själv har ett finger med i spelet är influencern och modellen Nicole Falciani.

Du har tagit fram en produkt tillsammans med DeoDoc. Hur kom du på den idén?
- Jag lärde känna tjejerna bakom DeoDoc när jag var nere och gjorde ett modelljobb för dom förra hösten i Marrakesh. Då började vi lite smått prata om att det vore väldigt roligt att ta fram någon produkt tillsammans. Idén fick gro lite och i våras så bestämde vi att jag skulle få göra en egen intimtvål, säger Nicole.


Hur tänkte du när du tog fram produkten? 
- För mig var det viktigt att ta fram en liten, snygg och somrig intimtvål. Jag ville ha en travel-size intimtvål då jag nästan alltid är på språng och reser väldigt mycket i mitt jobb. En snygg produkt var också väldigt viktigt för mig. Jag vill kunna ha en intimtvål framme i duschen/badrummet utan att det ska kännas pinsamt. Därför är det viktigt för mig att den är snygg och passar bra att ha framme. Och somrig doft var också ett måste för mig då den skulle lanseras lagom till sommaren och för att det känns som att störst efterfrågan på intimprodukter just är under sommaren då man ofta svettas lite extra ;) Tvålen är blommig och inspirerad av mina somrar i Toscana. Mina föräldrar är från Italien och jag har alltid spenderat varenda sommar där och därför kändes det självklart att göra en doft inspirerad av det. 

Älskar allting ur deras sortiment

 

 

 Var det svårt att få fram den exakta doften på tvålen? Och var det ett lärorikt projekt?
- Fabriken lyckades få fram doften jag hade förklarat väldigt snabbt. Jag var supernöjd redan på första testet. Det svårare att komma fram till var nog designen. Hela processen var superrolig, speciellt att få åka till fabriken och se hur det såg ut när den producerades, säger Nicole. 


Använder du tvålen själv?
- Såklart!!! Jag har använt nästan alla DeoDocs produkter sedan förra hösten då jag började jobba med dom. Älskar allting ur deras sortiment, säger Nicole.

Vilken är DeoDocs nyaste lansering?
- Vår nyaste lansering är en Calming Oil. Den har faktiskt Nicole också varit med i fokusgruppen och testat. Vi brukar säga att den är en som en bodylotion, men för din vulva. Det finns speciella mjukgörande och återfuktande produkter för fötter, händer, ansiktet - men inget för intimområdet (som är kroppens absolut mest känsligaste hudområde!!). Vår Calming Oil består av helt naturliga oljor och vi har tagit de främsta superoljorna som är kända för sina lugnande och återfuktande egenskaper, säger Dr.Hedieh.

Vi brukar säga att den är en som en bodylotion, men för din vulva.
 

Ni har också lanserat speciella bomullstrosor under märket DeoDoc. Berätta om dem!
- Trosorna har vi tagit fram för att bomullstrosor är det viktigaste när det kommer till en god underlivshälsa. Bomullstrosor andas och minskar risken för besvär. Anledningen till att vi tog fram just dessa trosor är för att vi själva hade svårt att hitta fina bomullstrosor som inte hade "Disney figurer" eller var" stora mormorstrosor", säger Dr.Hedieh.


Vad tänker DeoDoc om framtiden? Är det fler produkter på gång? Kan ni hinta om någonting?
- Vi har en MASSA spännande på gång hela tiden. Vi lyssnar mycket på våra kunder - så det kommer komma en del doftfritt bland annat, säger Dr.Hedieh.

av: krizz norman
29 okt, 2018

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019