Elixir Cosmeceuticals – frisk hud livet ut!

Vår hud förändrar sig ständigt genom olika faser i livet, genom de olika årstiderna och de små detaljerna i vardagen. Med denna insikt grundades norska Elixir Cosmeceuticals i ett samarbete med två norska hudläkare, med målet att skapa tydliga hudförbättringar och resultat. Nu finns hudvårdsserien även i Sverige, hos Lyko.se. Läs mer om produkterna och personerna bakom dem!

13 sep, 2017

Elixir Cosmeceuticals är en exklusiv hudvårdsserie med dokumenterad effekt mot åldersförändringar och vanliga hudproblem som kan komma i alla olika åldersgrupper. Företaget grundades 2008 och är den mest växande Cosmeceuticals-serien i Norge, med över 130 återförsäljare i form av de norska ’hudklinikkerna’. Huvudkontoret ligger i Oslo, där de ständigt har upplärning och kurser för hudterapueter. Kristine Borge och Marianne Fjørtoft är två av grundarna bakom Elixir Cosmeceuticals, och har varit med från att den första krämen kom ut i det norska produkthyllorna.

 

Kristine Borge och Marianne Fjørtoft.

”Genom alla åren vi har arbetat med Elixir har vi mött otaliga människor som önskat få hjälp med sin hud och det är ett privilegium för oss att få arbeta med ett hudvårdsmärkte där vi får vara med och skapa hudhistorier varje dag. Vi är angelägna om att göra bra hudanalyser för att kunna ge de bästa rekommendationerna för din hud, både gällande hemmaprodukter eller salongsbehandlingar. Alla har olika hudhistorier och vi vill skapa nya solskenshistorier om olika hudproblem, genom lyckade rekommendationer,” berättar Marianne.

 

Elixir Cosmeceuticals har utvecklats i ett samarbete med norska hudläkare. Det är en komplett hudvårdserie med målet att skapa tydligare hudförbättringar och resultat genom livet. Alla hos Elixir Cosmeceuticals brinner för att skapa hudförbättringar och möter dagligen kunder som nått deras mål med hjälp av produkterna.

 

Kristine Borge har sin bakrund från sälj och marknadsföring och har genom sina egna hudproblem alltid varit på jakt efter produkter som kunnat göra skillnad och ge henne en bättre hud. Vid en ren tillfällighet hade hon ett möte med en av hudläkarna som står bakom Elixir Cosmeceuticals produktutveckling.

 

”Då blev jag presenterad produkterna hemma i hans pojkrum, hos hans mamma och ingen visste att det skulle komma att presenteras ut i världen”, säger Kristine.

  

Vi skapar solskenshistorier nästan varje dag.

Marianne Fjørtoft har sin hudterapeututbildning från den franska kosmetologskolan i Oslo och har alltid haft ett stort intresse för huden. Marianne har bott utomlands i 12 år och lärt sig mycket om branschen internationellt. Hon har arbetat med flera olika hudvårdserier, men har aldrig känt att hon hittat en hudvårdserie som kunnat leverera de resultat man blivit lovad, tills hon provade Elixir Cosmeceuticals.

  

”Bakom alla våra resultat ligger det hårt arbete. Genom att sätta ihop ett bra hudprogram med aktiva ingredienser som har dokumenterade effekter och kombinerar det med proffesinella behandlingar på våra salonger, ser vi ofta snabba resultat hos våra kunder,” berättar Marianne.

 

 

Elixir Cosmeceuticals skärddarsyr hudprogram som passar de hudtillstånd du befinner dig i just nu. Kärnan i deras filosofi är att behålla och skydda en sund och frisk hud, korrigera de skador som uppstått i huden samt förebygga mot framtida skador. Grundtanken är att huden ständigt förändrar sig, så de skräddarsyr hudprogram som passar det hudtillstånd du har just nu. Istället för att fokusera på ”hudtyper”, är de måna om att berätta att huden är i ständig förändring under hela livet, genom alla år och olika årstider.

 

”Nu står Sverige på tur för en fantastisk Elixir Cosmeceuticals-resa, och vi glädjer oss till att få fortsätta skapa fler nöjda kunder och hudhistorier med fina resultat hos våra härliga grannar,” avslutar Kristine och Marianne.

 

Här hittar du hela sortimentet från Elixir Cosmeceuticals!

 

13 sep, 2017

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
 • för 11 månader sedan

  Cruelty-free

  Testas märket på djur eller säljs det i Kina?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 11 månader sedan
   Hej Jennifer! Produkter testade på djur.
   Ser att det finns funderingar på om en del produkter är testade på djur.
   Inga djurförsök.
   Lyko säljer inga produkter som är testade på djur. Inom EU har det varit förbjudet att testa kosmetiska produkter på djur sedan 2004 och sedan 11 mars 2013 är det också förbjudet att sälja produkter som testats på djur inom EU.
   Som ett litet tillägg kan sägas att förbudet mot djurförsök inte bara gäller slutprodukt utan även dess beståndsdelar. Om märket säljs i Kina veta tyvärr inte.
   Gilla

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019