Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

I mitt badrumsskåp med Sandra Stjerneus

Sandra Stjernéus från Malmö driver den populära bloggen sandrastjerneus.se. Lyko har besökt Sandras badrumsskåp för att se vilka produkter som är Sandras favoriter och få hennes bästa skönhetstips. Häng med!

11 maj, 2016

VEM ÄR DU SANDRA?

Jag heter Sandra och är 18 år gammal. Kommer från södra Skåne och har bott här nere sedan födseln. Jag älskar att resa, umgås med pojkvännen och mina vänner. Shopping, mode och fotografering ligger mig lika varmt om hjärtat. Annars bloggar jag på fritiden och tar studenten till sommarn. Jag är verkligen galet taggad på framtiden oavsett vad den har att komma med!

 

VILKEN DOFT BESKRIVER DIG BÄST?

Jag skulle nog säga citrus, tropiskt, hav och blommor nu när sommaren närmar sig så. Vill ha en riktig sommar doft och jag tror att en från Escada skulle passa perfekt till det.

 

VAD ÄR SKÖNHET FÖR DIG?

För mig innebär det att man är bekväm och trivs i sig själv. Man ska vara stolt över den man är och det ska hellre märkas än inte märkas.

 

VILKEN PRODUKT RÄDDAR DIG EN STRESSIG VARDAGSMORGON?

Alltid min hårolja. Använder Moroccan Oils egna och har gjort det de senaste 2 åren iallafall. Älskar den och tycker den funkar perfekt både på fuktigt och torrt hår.

 

VILKEN ÄR DEN SENASTE PRODUKTEN SOM FLYTTAT IN I DITT BADRUMSSKÅP?

Ett nytt värmeskydd eftersom det förra tog slut, provar just nu Schwarzkopf Got2b’s värmeskydd som inte bara skyddar håret från värmeverktyg utan också luktar supergott!

 

VAD FOKUSERAR DU HELST PÅ NÄR DU SMINKAR DIG FÖR EN FEST?

Min ögon samt ögonbryn. Använder ett par olika av Anastasia Beverly Hills produkter till mina ögonbryn och det är helt klart favorit märket.

 

HUR TAR DU HAND OM DIN HY? VAD MISSAR DU ALDRIG?

Jag missar aldrig att smörja in mitt ansiktet i princip. Eftersom att jag blir väldigt lätt torr så använder jag ansiktskrämer som återfuktar huden mycket, Nordic Moisture från Garnier.

 

VAD GÖR DU MED DITT HÅR? HUR TAR DU HAND OM DET?

Jag tvättar det och glömmer inte att använda hårinpackning. Använder hår olja samt värmeskydd när jag ska styla håret. Det är de viktigaste stegen för mig när det gäller mitt hår! Jag rekommenderar Kevin Murphy Angel Masque

 

VAD ÄR DITT BÄSTA SKÖNHETSKNEP?

Rekommenderar att man äter och dricker bra och i god mängd samt sover i så många timmar så att du iallafall känner dig utvilad. Ett annat knep är att bygga upp självförtroendet lite, alldeles för många tjejer har ett väldigt tråkigt självförtroende. Så ska det inte behöva vara!

 

VILKEN PRODUKT ÄR DIN ABSOLUTA FAVORIT PÅ LYKO.SE?

Min absoluta favorit är helt klart Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade. Den är grym!

 

 

11 maj, 2016

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018