Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rengöring med Emma S

Lyko Magazine fick en pratstund med powerkvinnan, modellen och entreprenören Emma S. herself – Emma Wiklund. Om hennes rengöringsrutin och om vad som särskiljer Emma S. från andra hudvårdsmärken.

14 feb, 2018

 

–      Rengöring är A och O för en frisk, fräsch och klar hy. Många lägger ju så mycket tid på att applicera smink och därför borde vi lägga i alla fall lite tid på rengöringen för att få bort all makeup på kvällen.

 

 

Kan du beskriva din rengöringsrutin?

 

–      Jag brukar göra min rengöringsrutin i tre steg.

 

Steg 1 Jag använder Emma S. eye makeup remover för ögonmakeup. Den fungerar likt nagellacksborttagning – häll produkten på en bomullsrondell och håll försiktigt mot ögat för att lösa upp makeupen innan du gnuggar försiktigt.

Till resten av ansiktet (foundation, rouge, concealer) använder jag min 2 in 1 makeup remover. I vissa perioder då min hy är extra torr är vår rengöringsolja, cleansing oil ett bra alternativ till 2 in 1.

 

Steg 2 Jag avslutar med min löddrande ansiktstvål cleansing facial wash. Den avlägsnar effektivt de sista makeupresterna och orenheter utan att torka ut och lämnar huden ren och fräsch.

 

Steg 3 För att återställa hudens pH-balans använder jag alltid en toner efter rengöring. Emma S. jasmine facial toner verkar sammandragande och fuktgivande och lämnar huden mjuk och len.

–      En gång i veckan använder jag vår djuprengörande treatment enzyme peel som tar bort döda hudceller och löser upp pormaskar. Man behöver bara ha på den i en minut innan den tvättas bort. Supereffektivt och smidigt!

 

 

– Det har också varit viktigt för mig att välja praktiska, hygieniska, resevänliga och återvinningsbara pumpar och flaskor.
Emma Wiklund

 

 

Vad särskiljer Emma S. från andra hudvårdsmärken?

 

–      Emma S. har säkra ingredienser som löser ett specifikt behov. Produkterna är baserade på en blandning av väldokumenterade medicinska och naturliga ingredienser och är fria från parabener, mineraloljor och cykliska silikoner.

 

–      Det har också varit viktigt för mig att välja praktiska, hygieniska, resevänliga och återvinningsbara pumpar och flaskor, avslutar Emma. 

 

Av: Julia Grufving

 

14 feb, 2018

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019