Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tre snabba med Zlatan

LYKOS VD Joanna Hummel fick ställa tre snabba frågor till Zlatan inför lanseringen av ZLATAN SPORT.

12 jun, 2018

Jag har två killar på 13 och 14 år, båda kommande beautyjunkies. Vilka produkter från ZLATAN SPORT tycker du att jag ska jag introducera först? 

 

- ZLATAN SPORT är en hel serie enkla funktionsprodukter som alla passar ihop men om man är lite yngre så skulle jag börja med min Hair & Body Wash, som är en duschkräm som funkar för både kroppen och håret, och sen använda min deo-roll. Då är man 100 procent ren och fräsch. Det är det viktigaste. Men som jag alltid säger, sen beror det på vad de gillar, vad de tycker funkar. Det viktigaste är att hitta sin egen dagliga rutin, det som gör att man känner sig bra, varje dag.

 

 

Vi på LYKO har nyligen lanserat både dina och David Beckhams nya groomingprodukter. Vilka är det främsta argumenten för att dina produkter ska sälja bäst? 

 

Jag ser det på ett litet annat sätt. För mig är det viktigast att kunden ska vara nöjd. Är kunden nöjd, då är jag nöjd och har man bra produkter, då säljer man mer. Mina produkter har alla blivit godkända i de tuffaste kvalitetskontrollerna i Sverige så jag vet är det är bra grejer. Alla produkterna är till exempel veganska, förutom vårt Lip Balm som innehåller bivax, och allt produceras i Sverige. 

 

Vem köper skönhetsprodukter hemma hos er – är det Helena som sköter shoppingen, eller har du ett intresse av att kolla runt?

 

Jag har testar mycket olika produkter som Helena köper. Sedan jag började jobba med parfymerna, och nu ZLATAN SPORT, så har det också blivit ett större intresse och jag vill prova saker för att få inspiration till nya produkter. Till exempel var vår nya Tattoo Enhancer en sån produkt. Det är en bodylotion som är extra bra för att förbättra lystern i tatueringar. Det var något nytt på marknaden och kändes som en produkt vi ville göra - och nu har vi den. 

 

Men du frågade om vem som handlar. Det är Helena. Jag orkar inte stå i en skönhetsbutik och köpa produkter. Det kan hon bättre. Även om jag kan mer nu så är hon mycket bättre. Något som tar 20 minuter för henne tar 3 timmar för mig (haha) så det är lättare om Helena får sköta den biten. 

 

 

 

Zlatan Sport är en grooming-serie som är tillverkad och designad i Sverige och består av nio produkter som är framtagna för att ge energi som både känns och syns. Serien innehåller rengörande och återfuktande produkter för kropp och ansikte, två deodoranter, ett hårvax, ett läppbalsam, och på Zlatans eget initiativ även en Tattoo Enhancer som är en ny typ av bodylotion. Med extra tillsatta oljor ger den tatueringar extra fin lyster. För att göra den dagliga rutinen komplett finns dessutom en fräsch och sportig EdT med noter av frisk citrus, ingefära och pepparmint på en bas av träiga och marina toner.

 

12 jun, 2018

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
  • för 5 månader sedan

    Zlatan

    Zlatan Ibrahimovic produkter är HELT OTROLIGT FANTASTISKA!!!!!!!😆😆😅😄😃🤣😂😁😶
    gillar
    för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018