3 x HELT ny skönhet på Lyko

Helt ny och exklusiv skönhet till låga priser - men med hög moral! Vi på Lyko är SÅ stolta och glada att få lansera tre helt nya, spännande och helt exklusiva skönhetsmärken på marknaden! : Fancy Handy (hudvård), Carter Beauty (makeup) och Miss Kay (dofter). Alla varumärken har tre härliga gemensamma nämnare, de är alla heta, budgetvänliga och helt Cruelty Free!

24 sep, 2019
4 gillar

Det är alltid roligt när ett nytt varumärke lanseras på den svenska marknaden och EXTRA roligt är det såklart när tre nya skönhetsmärken gör det SAMTIDIGT! De vänder sig alla till en yngre målgrupp som tycker om att experimentera med hudvård, doft och makeup.

testa nytt utan att tömma hela plånboken

 

- Att dessa spännande varumärken väljer Lyko som exklusiv partner är ett bevis på att vi gör saker rätt och att branschen förstått vår storhet, i synnerhet när det kommer till lanseringar. Fancy Handy, Carter Beauty och Miss Kay riktar sig till en bred målgrupp som har ett stort intresse för skönhet men samtidigt modet att testa nytt utan att tömma hela plånboken. Tillsammans utgör dessa tre varumärken ett ypperligt komplement till vårt befintliga sortiment och är ett mycket välkommet tillskott hos oss, säger Jessica Willstedt, chef för marknadsstrategi på Lyko.

För att göra lanseringen lite extra spexig och speciell genomfördes ett härligt event på Blique Nobis i Stockholm dit influencers och press var bjudna för att lära sig mer om varje varumärke.

- Vi hade tre olika hotellrum bredvid varandra där varje rum hade varsitt varumärke och aktivitet. Sen hade vi en drink på takterassen med milsvid utsikt följt av trerätters middag inne på restaurangen, säger Linn Ulvklo, Marknadskoordinator på Lyko.


I rummet hos Miss K fick alla binda sina egna blombuketter från ett HAV av blommor. Miss K är ett lekfullt doftvarumärke som anammat filosofin att man ska kunna byta doft utifrån humör och situation UTAN att det ska kosta skjortan. Därför är dofterna riktigt bra prissatta. 129 kr för 25 ml är priserna och då får du mycket för pengarna! Parfymerna är nämligen tillverkade i Italien med ingredienser från Frankrike. Så det är riktigt fina grejer! Hos Lyko kan du få tag i hela 20 olika dofter från Miss K där varje doft beskrivs med ett moodboard istället för en massa toppnoter och basnoter som kan vara svåra att förstå. Miss K beskriver istället ganska konkret vilken känsla doften har eller vilket humör den passar!

riktigt fina grejer!


Vidare kunde gästerna gå vidare till Carter Beauty-rummet. Carter Beauty är ett cruelty free make up varumärke från samma kreatör som gjorde de populära BUS-produkterna Cocoa Brown. Carter Beauty kombinerar professionell kvalité med VÄLDIGT ”insta-värdiga” förpackningar och FANTASTISKT bra priser! Det är faktiskt så att både Ariana Grande och Kardashians makeupartister har använt Carter Beauty på sina stjärnor vilket har gjort att märket exploderat i USA. Här finns även allt du kan behöva – hela 50 olika produkter som sträcker sig från foundations till läppglans, lösögonfransar och ögonpaletter – ALLT till fantastiska priser! På eventet fick gästerna prodva på en hel makeup eller en touchup med Carter Beauty av Lykos egna makeupartister.

rolig hudvård till riktigt bra priser
I sista rummet fanns den härligaste snackisen på hela kvällen – handmassagen! Fancy Handy är – inte bara handkräm som en kan tro – hudvård för ansikte, kropp och HÅR!! Fancy Handys Multitasker är en helt magisk produkt som du kan använda till ALLT! Rengöring, återfuktning, kroppsolja, hårinpackning och anti-age vård! Fancu Handy är ett lekfullt hudvårdsvarumärke med FANTASTISKA förpackningar och vars mission är att göra hudvård enkelt - men roligt! Fancy Handy jobbar med mottot att ”inget är vad det ser ut att vara”, och vissa produkter ser därmed ut som frukter, kaktusar och sjöstjärnor! Ingredienserna kommer från världens alla hörn och tanken med märket är att alla prodkter ska vara riktigt bra så de jobbar konstant på att ta fram formulas som verkligen fungerar. Just det – rolig hudvård till riktigt bra priser här också!

 

I Sverige finns samtliga varumärken endast tillgängliga via Lyko.se och i Lykos 38 butiker.
AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion
24 sep, 2019

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019