Säsongens stora parfymguide

Vi går mot mörkare tider, och vad passar väl bättre än en ny parfym till doftgarderoben? För nu har vi alla förstått vikten av en doftgarderob med ett flertal signaturdofter, eller hur? SJÄLVKLART behövs en något sexigare doft på dejten än på jobbet, och en annan doft på lördagsbrunchen än på söndagspromenaden. Hugo Boss dofter ligger ständigt högt på alla topplistor, och det är inte så konstigt, då det verkligen finns en Boss-doft för alla tillfällen. Här matchar vi några av våra favoriter till olika tillfällen.

15 nov, 2019
4 gillar


Work Work Work

Vad bär du till vardags, till ditt arbete eller kanske din jobbintervju? Det är viktigt att doften förstärker känslan du vill förmedla, därför är den bästa rekommendationen att gå på de säkra korten, sådant som du alltid känner dig trygg i och får dig att utstråla självsäkerhet. De eleganta och framgångsrika dofterna Boss Bottled och Boss Ma Vie är självklara val för många.

Så pass tidlös och framgångsrik att den beskrivs som ”Kostym på flaska”

BOSS Bottled är en tidlös klassiker som sprider självförtroende genom sin varma doftkaraktär. Röda äpplen, kanel och vanilj är de mest framträdande noterna som gör doften till det mästerverk den faktiskt är. Så pass tidlös och framgångsrik att den beskrivs som ”Kostym på flaska” och är alltid ”det säkra valet”.

Är du sugen på en djupare variant av originalet, så är nyheten BOSS Bottled Absolute ett perfekt val. I doften hittar du de karaktäristiska noterna av äpple, bergamott och kanel. De nya inslagen av Cashmere-trä och mysk förstärker den träiga strukturen från originaldoften och skapar en oemotståndlig och levande doft med djupare spänning och tyngd.


BOSS Ma Vie är det eleganta, tidlösa och feminina valet för livets alla tillfällen. Det unika ackordet från kaktusblomma ger doften en rejäl dos av självförtroende, den stora rosa rosbuketten förmedlar en feminin känsla medan noter av cederträ balanserar upp doften.

Det eleganta, tidlösa och feminina valet för livets alla tillfällen


Önskar man en intensivare nyans finns BOSS Ma Vie Intense, som är ännu varmare, fylligare och longlasting än originalet, tack vare den förhöjda halten parfymolja och genom att man adderat fylligare noter så som vanilj.


Cocktail/Date-nights

Lika omsorgsfullt som vi väljer ut kläder inför en speciell kväll, lika omsorgsfullt bör vi välja doft. De flesta av oss vill förmedla mystik, förförförelse och spänning när vi går på date- eller cocktailkväll – varför inte förstärka de sidorna av dig själv med BOSS The Scent i oilka tappningar.

Lika omsorgsfullt som vi väljer ut kläder inför en speciell kväll, lika omsorgsfullt bör vi välja doft

BOSS the Scent for him and her är två oemotståndligt förföriska dofter som fångar allas intresse med sina förföriska noter.

BOSS The Scent for him är en djup, fyllig doft som enbart innehåller förföriska noter så som ingefära, maninkafrukt, lavendel och läder. Omöjlig att motstå!

Vill man ta steget längre rekommenderar vi den nya doften BOSS The Scent Absolute for him. I den nya doften hittar vi samma kryddiga fräschör med ingefära och maninkafrukt, men där man även adderat mondiarot och sträv maskulin vetiver. En djupt sensuell doft, idealisk för en date-night.

Om du söker en mjuk och sensuell doft, men som samtidigt utstrålar självförtroende, så är BOSS The Scent for her EdP något för dig. Doften blir nästintill sammetslen tack vare noter från honungsdoppad persika, freesia, osmanthus och rostade kakaobönor. En given favorit för många.

Kaffenoterna ger doften tyngd och adderar en ny spännande dimension


BOSS The Scent Absolute for her
är förförelse i sin renaste form! Denna nyhet är en sensuell doft med honungsdoppad persika, rostade kaffebönor, vanilj och vetiver. Kaffenoterna ger doften tyngd och adderar en ny spännande sida till denna fantastiska doftkomposition. Doften avslutas med den mjukaste vaniljen och sträv maskulin vetiver som tillsammans förhöjer känslan av mystik och passion.


Weekend Brunch

När vi väl är lediga, fria från vardagarnas alla möten och måsten, så bär vi gärna lite lättare, fräschare dofter som går i harmoni med vårt relax-mode.

En riktig fräschörbomb med noter från ingefära, citrus och en varm karaktär

BOSS Bottled Tonic är en modern tappning av originaldoften som är en riktig fräschörbomb med noter från ingefära, citrus och fortfarande med den varma karaktär som finns i originalet. Perfekt för lättsamma dagar!

BOSS Bottled Infinite. Doften är frisk och intensivt maskulin med aromatiska noter av äpple, kanel, rosmarin, lavendel och patchouli och en bas av oliv- och sandelträ. Denna är som gjord för promenader i skogen eller längs havet. När du vill koppla av och ladda batterierna.

BOSS The Scent for her EdT är förtjusande lätt variant av originaldoften. Doften är lätt, men ändå kraftfull, mjuk, men ändå stark. En oemotståndlig blommig doft med rosépeppar, freesia och rostade kakaobönor. Denna lätta, kvinnliga och eleganta doft passar lika bra på weekend brunchen med vännerna, som på söndagspromenaden med killen.


Urban Adventure

Den äventyrslystna karaktären i HUGO-dofterna gör sig absolut bäst vid aktiva, ambitiösa och utmanande stunder. Dessa dofter är en kombination av fräschör som möter pondus och som bygger på mantrat ”Attitude, not age ”.

För den som önskar en doft full av överraskningar

Hugo Man Reversed är en uppfriskande twist av klassikern Hugo Man. Doften vibrerar av energi och äventyrslust och som gjord för det aktiva eller när du vill testa något nytt. I doften hittar vi uppiggande kalabrisk bergamott, frisk grapefrukt, rosmarin, berusande pamplewood och svalkande haitisk vetiver. Doften är perfekt när du vill skifta perspektiv, bli inspirerad och utmana dig själv.

HUGO Woman Extreme är för den äventyrliga kvinnan som lever livet på sitt egna vis. Doften öppnar upp med ljuva noter av boysenbär och övergår i en storm av vita blommor bestående av intensiv jasmin och osmanthus, som ger en feminin nyans till doften. För den som önskar en doft full av överraskningar!


15 nov, 2019

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
 • för 3 månader sedan

  TACK!

  Denna var otroligt hjälpsam, tog er på orden och är supernöjd! :)
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  WOW vilken guide!

  Tack för denna grymma guide! Kommer verkligen underlätta min julklapps inhandling och min önkelista! :)
  Gilla

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter