I mitt badrumsskåp med Isabella Löwengrip

Hon har kallats för provokatör, bloggdrottning, entreprenör, bolagsbyggare och Närlingslivets mäktigaste kvinna. Jag pratar ju såklart om Isabella ”Blondinbella” Löwengrip. På Instagram ser vi en välputsad yta med perfekt hy, hår och makeup. Men vad händer när mötet är slut, kameran ligger på laddning och sminket torkas av? Vad händer hemma hos Isabella på söndagar? Jo, det ska Lyko Magazine och alla nyfikna få reda på i den nya serien ” I mitt badrumsskåp med Isabella Löwengrip!”

26 maj, 2019
2 gillar
Anna Edin, Head of marketing operations och media på Lyko!

Både på Lykos hemsida och på Isabella Löwengrips blogg och Instagram kommer vi att kunna följa denna fantastiska affärskvinna in i hennes allra heligaste - badrummet! Under några  kommande söndagar framöver ska Isabella avslöja sina bästa skönhetsknep och tipsa om härliga produkter. Anna Edin, Head of Marketing Operations and Media på Lyko, berätta för oss - Vad kan tittarna och läsarna förvänta sig att få veta?
- Läsarna kommer få följa med in till Isabellas badrum, här bjuder Isabella på massa gottiga tips och delar med sig av just hennes skönhetsfavoriter, säger Anna. 

Vaför väljer Lyko att göra detta tillsammans med just Isabella?
- Hennes stora intresse för skönhetsvård, härliga energi och professionalism gör att vi redan vid första mötet kände att hon är en perfekt match för Lyko. Naturligtvis bjuder även Isabella på en hel del oväntade spontana kommentarer, humor och värme, säge Anna.

....men då har jag nästan fått frysskador under ögonen...

Vad kommer vi att få se?
- Vi kommer få en härlig och unik inblick i Isabellas underbara värld! Allt från hennes hårregim, favoritprodukter till ett besök hos Lykos välrenommerade salong ”Concept Skin” på Birger Jarlsgatan, säger Anna.

Har du tagit till dig av några av Isabellas tips?
- Absolut! Isabella tipsade mig om att lägga mina eye patches i kylen för att ha dessa svala på morgonen! Lägg de i kylen över natten och ta fram på morgonen. Perfekt för trötta ögon en måndagsmorgon eller inför fredagsminglet...Tidigare har jag lagt dessa i frysen på morgonen men då har jag nästan fått frysskador under ögonen så motsatt effekt än planerat...säger Anna.

Vilka tre favoritprodukter finns i DITT badrumsskåp och varför är de favoriter?
-  Svårt att bara få välja 3 men jag ska försöka. Det får bli Lykos egna torrshampo, det är underbart! Face lotion more från Maria Åkerberg och Mádara INFINITY Drops Immuno-serum som passar perfekt för min lite torra och känsliga hy då den ger en härlig mjukhet och fantastisk lyster! 

 Nu vet jag att ni är OERHÖRT nyfikna på vad Isabella kommer att tipsa om i första avsnittet och det kommer jag såklart att hinta om här! 
"Som småbarnsmamma och driver många bolag så älskar man produkter som har 'multi benefits' och det har den här oljan från Shu Uemura. Man kan använda den till vad som helst, och det är det som är så himla praktiskt! Man kan använda den som hårolja, på kroppen, nagelband och olja är verkligen en favorit för mig som är en torris!"Man kan använda den till vad som helst, och det är det som är så himla praktiskt!"Det här är en annan favorit och den har jag faktiskt använt ganska länge så det är inte helt ny för mig. Den är från Elixir och det är ett ämne som heter Niactil 4%. Och det som är så bra med den här är att den förminskar porer. Och är det varmt ute så räcker det med bara denna som kräm, men jag tycker att den är lite, lite tunn så jag brukar använda den här som en gel och sen lägger jag på en kräm ovanpå"Och detta är bara två av de sex otroligt härliga produkter som Isabella tipsar om i första avsnittet. För att se alla, gå till Lykos Instastories på Instagram! 
AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion
26 maj, 2019

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020