Lykobox: Ray of Light

Välkommen RAY OF LIGHT till Lyko! Den UPPDATERADE Lykoboxen som nu kommer att komma ut med nya teman men med lika härliga produkter som tidigare! Men första boxen måste ju testas och utvärderas. Självklart sätter Lyko skönhetsredaktör Krizz på att testa och utvärdera boxen. Vad har vi för produkter? Hur ska de användas? Och såklart: är boxen värd pengarna?

13 mar, 2019
7 gillar

Whohoo! Här har vi den! LYKOBOXEN 2.0!

Som vanligt är det en skönhetsbox laddad med härliga skönhetsprodukter från Lykos sortiment till ett värde av MINST 400 kr (minst!!). Nyheten är nu att varje box har ett fantastiskt tema och en OERHÖRT vackert designad box som är lika härlig att få som att ha som smycke på en hylla. 

Månadens box är: Ray of Light

"Aurora Borealis. Eller norrsken på ren svenska. Mitt i vintern är norrskenet det ljus som skvallrar om att det faktiskt FINNS en väg ut ur mörkret. Och till dess att solen behagar visa sig lite mer så tycker vi att DU ska leda vägen med ett fantastiskt glow! I månadens Lykobox, Ray of Light, finns det prylar som gör dig väldoftande, uppmjukad, fluffig och OTROLIGT glödande! Vad sägs om ingredienser som snigelslem, ginseng, 75 jasminblommor OCH mesoterapi i en och samma box? Spännande va!? Plus att boxen typ är det SNYGGASTE som någonsin innehållit skönhetsprodukter (bara den i sig är ju värt priset!) Klicka NU och uppgradera dig med den första Lykoboxen 2.0 – Ray of Light!"

Ray of Light är för det första en rent ut sagt SKITSNYGG låda som jag kommer att ställa i vardagsrumshyllan eftersom färgerna är perfekta till det. Sen är innehållet väl tilltaget och efter en snabb överblick hittar jag både produkter för rengöring, återfuktning och rejält med glow! 

Det är väl  lika bra att börja från början med en rejäl tvagning. LDB lanserar nya produkter inför sommaren och båda dessa finns med i boxen. En shower cream och en Body Lotion, båda med doften "Citrus Essence".

LdB, Lait de Beauté, betyder "skönhetsmjölk" och är ett svenskt varumärke grundat 1945. LdB tillverkas i Falun! Kul! Dock så känns Shower Creamen inte ett enda dugg svensk med sin otroligt friska och väldigt uppiggande doft. Mycket mer franska rivieran än dalahäst skulle jag säga. Doften är som en härligt, syrlig sommardrink och löddret är GUDOMLIGT! Jag älskar verkligen att det även går snabbt att löddra in kroppen, det västa jag vet är långsamma duschkrämer som liksom inte distribuerar sig jämnt, men det gör verkligen denna. Ska även vara vårdande för huden då den innehåller apelsinextrakt! Går snabbt att skölja av och huden är len och ren efteråt. Plus väldoftande. Mys!

Med i boxen ligger även en body lotion. Såklart smöjer jag in mig efter jag är klar i duschen (ska ju tvätta håret också) Det är liksom samma magi här, det går så LÄTT att föra ut den över kroppen. Det tar inte emot någonstans utan den glider ut som smör på en het panna (säger inte att JAG är het, bara att det går lätt som teflon!) Det är samma doft som i duschkrämen men den är liksom mjukare på nåt sätt. Jag gissar att det beror på att det finns rapsolja i krämen vars fett förhöjer och förbättrar doften. Jag tycker jag är mjuk i flera dagar, men jag kanske också var extremt uttorkad. Jättehärlig kräm som verkligen inte heller kladdar. 

Nu är det dags för håret och även där hittar jag produkter i Lyoboxen. Perfekta reseförpackningar från REF. Trots att jag har vart skönhetsjournalist i typ 10 år har jag på något sätt missat att testa dessa. Förpackningarna är stilrena och sådär skönt svenska - alltså lagom designade i modesta kulörer. I boxen ligger ett schampo och ANTINGEN ett balsam eller en mask. Jag har testat alla tre.

Ref. Intense Hydrate Shampoo är ett sulfatfritt schampo med quionaprotein, bergamottolja och kokosolja. Shampot är blått men inte sådär "silvershampo-blått" utan mer blånyanserat. Jag vet inte varför men jag är nöjd då mitt halvblonerade hår ALLTID drar åt gult. Jag måste också säga att detta schampo är faktiskt ett av de BÄSTA jag har använt! Jag blev helt chockad hur lätt det var att få ut i hela håret, ner i hårbotten, ut i längderna och det gav precis lagom lödder och har en god och diskret doft. Jag brukar alltid schamponera två gånger men jag kände inte att jag behövde det nu. Definitivt i klass med Olaplex schampo som vinner priser hela tiden. Denna önskar jag mig en STOR flaska av.


Ref. Intense Hydrate Masque ska ge intensiv fukt och är en inpackning med botaniska extrakt speciellt utvalda för att skydda, stärka och ge fukt åt hår samtidigt som den skyddar hårfärgen. JAg gillar masken. Jag gillar doften och koncistensen. Välter den hus eller bygger broar? Njae, men den är väl över medel och tillsammans med shampot och balsamet är detta en riktigt bra trio

Däremot är jag inte lika imponerad av Ref. Intense Hydrate Conditioner. Inte speciellt imponerad alls faktistkt. Det är som att REF har tagit bort allt vatten ur produktern (vilket iock för sig är bra då den blir mer koncentrerad) men det är så svårt att få ut balsamet över håret. Jag får applicera och kamma och applicera och kamma och applicera. Resultatet är fint men jämfört med hur BRA schampot var blev jag verkligen chockad över balsamet.

När håret är tvättat och kroppen är insmörjd med LDB Citrus Essence Lotion så gräver jag vidare i Lykoboxen Ray of Light. Här finns ju hela tre KANONPRODUKTER kvar! Två härliga ansiktsmasker och en sjutusan till dagkräm. Detta är ju perfekt för - ja du gissade rätt - DUBBELMASKNING! 

Dubbelmaska betyder helt enkelt att du kör två ansiktsmasker på raken efter varandra, ELLER att du lägger dem på olika zoner i ansiktet samtidigt - beroende på vad du har för behov. Har du en fet t-zon kan du lägga en lermask över den och en fuktmask på kinderna osv. Här är det vilda västern, no rules apply och det är bara att köra. Jag tänkte köra båda maskerna efter varandra och i hela ansiktet (gör det lite enklare speciellt då en är en sheetmask, ehhe)

- Vill du ha en snigel på ögat?  - Nej, men gärna en i pannan tack, jättebra mot rynkor! Jag börjar med MISSHA Skin Essential Sheet Mask Ginseng & Snail som är PACKAD med gosaker,m perfekt för en grov, torr hud utan lyster (dvs MIN HY!) Snigelsekretextrakt kanske låter läskigt, men det är Koreas bästa hudvårdsingrediens och sekretet tillför proteiner till huden och gör den mer elastisk. Dessutom finns extrakt från återfuktande Hyaluronsyra och röd ginseng som innehåller saponine som gör huden mjuk och är rikt på antioxidanter. Här blir det både GLOW och en massa härlig PLUMP i huden! Masken har kanske inte perfekt passform för mitt fejs, men den är laddad med serum och efter ca 20 minuter så masserar jag in kvarvarande serum i ansikte, dekolletage OCH på handryggarna! Perfekt!

Efter snigelserumet är det PERFEKT att lägga Filorga Meso Mask Anti Wrinkle Lightening Mask! Precis som med sheetmasken är detta GLOW och PLUMPING på högsta nivå! Filorga är ett av världens mest avancerade produktsystem ur ingredienssynpunkt med en INCI-lista lika lång som min hela arm, och de är så HIMLA bra! Här är det fokus på mesoterapi som i behandlingsvärlden betyder att du för ner fukt så långt ner det går i huden (tex med Microneedling) Filorgas mask ska alltså fixa det själv helt utan nålar eller terapeuter. Och det gör den bra! Efter ca 20 minuter är min hud HELT magiskt strålande! Då har serumet från sheetmasken tryckts ner långt i huden av mesoterapieffekten av Filorgamasken och huden är mjuk, smidig och så HIMLA skön att ha på sig! 


Är det slut i Lykoboxen nu? NEJ! Det finns en produkt kvar! En riktig STJÄRNA! Decléor Aurabsolu Anti-Fatigue Glow Cream innehåller i sin originalstorlek hela 250 jasminblommor i varje burk!!  Med några snabba knapptryckningar räknar jag ut att i min travelsizetub finns det HELA 75 jasminblommor! Det är ju helt sjuuukt! Krämen är en dagkräm som även innehåller essentiella oljor av Jasmine Absolute. Växtextrakt av Tamarind, Samphire och Bitterapelsin. Tillsammans ska dessa produkter radera alla tecken på trötthet (wohooo!) Som lök på laxen så både skyddar och vårdar denna kräm din hud hela dagen. Den doftar oerhört gott och ger ett fantastiskt resultat. Jag är mjuk och och har ett glow som kan tävla med norrskenet! 


Så, resultatet av frågan: Är boxen värd pengarna? Svar: YEEEZZZZZ!!!!! 


Lykoboxen är INTE en prenumerationstjänst men det är bara att du går in på boxens sida, väljer med ett klick på ”köpknappen” varje månad om du vill ha boxen eller inte. Men det är klart du vill! Wohoo! KLICKA HÄR! 

Av: skönhetsredaktör krizz norman
13 mar, 2019

Tyck till om artikeln

7 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter