Lykobox: With Love

With Love är exakt vad namnet säger: lådan som kommer till dig full med kärlek! Här har du kärlek till håret, huden och till och med snippan! With Love är Lykos andra uppdaterade lykobox och hey, de blir bara bättre och bättre! With Love är ju nästan en full pott – och en riktigt bra box här på vårkanten då vi snackar fukt, fukt, FUKT! Men som vanligt ställer Lyko Magazine de riktigt tuffa frågorna: Vad är det för produkter? Hur ska de användas? Och såklart: är boxen värd pengarna?

09 maj, 2019
4 gillar

Månadens box är alltså: With Love.

”Med kärlek. Kärlek definieras som ett spektrum av känslor som präglas av ömhet, tillgivenhet, och villighet till uppoffring. Kärleken kan vara riktad mot vad som helst egentligen, konst, musik, ett fotbollslag, en partner eller ett husdjur. Vi på Lyko älskar ju skönhet. Men vi älskar också djur, natur och en ren, skön värld. Därför har vi nu skapat den vackra boxen ”With Love” som innehåller spännande och helt veganska produkter som är snälla både mot djur och natur. Och dig också såklart!”

Själva lådan är en helt unik skapelse av trendigt ”dusty rose-kulör” som passar lika bra som inredning som hållare av dessa spännande skönhetsprodukter.

För vad har Lyko då i lådan denna gång då?

Jag knäcker min allra första With Love-produkt: En svensk och ekologisk Foaming Wash Gentle från det oerhört populära företaget Maria Åkerberg. Jag har testat väldigt få produkter därifrån så jag öppnar den hygieniska produkten med andakt. Det som är viktigt för mig med ansiktsrengöringar är att 1) de tar bort min makeup eftersom jag inte orkar hålla på med dubbelrengöring eller annat extrajobb. 2) de får inte lämna huden sådär spänd och törr efter tvätt och 3) de får gärna vara mjuka, väldoftande och löddra lite skönt. Och jag måste säga: check, check och check! Efter en skummig och mysig tvätt ser jag inga tråkiga tvättbjörnsringar under ögonen och huden känns hel, ren och len. Jag är faktiskt imponerad och förstår nu varför Maria Åkerberg är ett av Lykos allra mest populära varumärken.


Nästa test kräver att jag hoppar in i duschen. Nu är det spännande saker på gång! Inte bara en trevlig svensk hårvårdsprodukt utan även en trevlig svensk snipp-produkt! Så kul!

Schampot jag testar först kommer från Ref och heter Ultimate Repair Schampoo. Det låter exceptionellt bra då jag håller på att bleka upp mitt mörka, frissiga och fuktfattiga hår. Redan efter några sekunder fattar jag att detta schampo är REJÄLT återfuktande. Redan som schampo! I vanliga fall är det ju först vid masken eller balsamet som en märker hur återfuktande en hårprodukt är, men inte i detta fall. Jag schamponerar två gånger och håret är alltså...hur ska jag beskriva det...det känns inte ”gnisslande rent” men jag har ju tvättat ordentligt två gånger så det är klart det är rent. Men det är liksom inte torrt utan det känns...annorlunda.

Den vet vad den ska göra och den gör det på mitt hår
Jag fortsätter med masken, du använder alltid en inpackning INNAN ett balsam då schampot öppnar hårtstråt för att dra ut smutsen, inpackningen fyller på hårstråt med en massa gosaker och balsamet stänger så att maskens vitaminboost stannar på plats inne under hårfjällen. Masken heter Ref. Ultimate Repair Mask och ja, den känns både reparerande och REJÄLT återfuktande. Jag har i den i håret ca 5 minuter. Mer än så orkar jag inte plus att jag märker redan när jag lägger i masken att den är, så att säga, potent. Den vet vad den ska göra och den gör det på mitt hår. Rejält. När jag sköjer ur den känns det inte som att jag behöver balsam, men jag VET ju att jag behöver stänga hårstråt.


REF Ultimate Repair Conditioner är även den, som de andra två produkterna från REF, laddade med proteiner – hårets byggstenar. Om du har trasigt och slitet hår är det bra att använda en eller flera proteinprodukter för att bygga tillbaka hårstråt, men passa dig så det inte blir FÖR mycket protein! Då kan hårstråna bli hårda och faktiskt GÅ AV istället. Så lagom är bäst och blanda gärna protein med fukt. Det känns det verkligen som att REF har gjort. Balsamet är ganska tungt, detta är inte en hårrutin för dig med tunt, nordiskt hår men som passar mig med ganska grovt hästtagel helt perfekt. Det är nästan så att det är aningens för kraftfullt även för mig! Som sagt: potenta produkter! Och VÄLDIGT dryga!


Nu kommer vi till en av Lykoboxens mest spännande produkter: Deodoc Mini Wash Fragrance Free! Jag har läst så mycket och skrivit ännu mer om DeoDoc, men faktistk alldrig testat någon produkt. Såååå here we go! Svensktillverkat och framtagen av kvinnliga doktorer och specialanpassat efter den känsliga huden i underlivet. Är det verkligen skillad mot vanlig tvål? Det första som slår mig när jag kluttar ut lite produkt i handen är att den är SUPERVACKER! Ja, alltså själva duschkrämen! Den är vit, pärlemofärgad och skimrande. (Jag försökte ta en bild men det såg bara ut som att jag hade någonting annat i handen...ehum...) Tvålen är superskön, megadryg och ja, den känns riktigt bra. Svårt att säga skillnad på vanlig tvål, men är du jättekänslig tycker jag verkligen du ska testa denna! 

Jag såg även ut att ha simmat i smör....
Med väldoftande, rent och mjukt hår knäcker jag nästa produkt. Också en nyhet för mig! Hjärtligt Hair Strength Drops. Här får jag en underbar fullsizeprodukt, score! Doften är fantastisk! MELON! YEAH! Detta är ett svenskproducerat, veganskt hårserum som lovar att göra håret mjukt, glansigt och tar bort frizz. Låter helt perfekt! Men här vill jag lägga in en varning! Jag har tjockt och mycket hår och jag tog några droppar av serumet då jag tänkte att det är ju vad som minst kommer att behövas. Några droppar var WAAAAYYY to much! 1-2 droppar hade räckt fint! Här har du ett SUPERKONCENTRERAT serum som verkligen ger allt och lite till. Ja, jag blev glansig och frizz-fri. Jag såg även ut att ha simmat i smör....så. Dra ner på dropparna och njut av en toppenprodukt!

När jag ändå är inne på håret så river jag av den sista produkten: REF. Fiber Mousse 345. Jag kanske är en dinosaurie, en kvarleva från svunnen tid, men jag ÄLSKAR mousse! Jag förstår inte varför mousse-trenden dog ut? Visst, det kom en massa andra innovativa prodkter som sägs göra samma saker, men de har aldrig presterat lika bra som ett redigt fint mousse. Refs fibermousse är smidig mousse med fibrer som gör håret tjockare och fylligare genom att addera volym och textur. Och det gör den absolut. Galen volym, sköna lockar och absolut ett riktigt, riktigt bra mousse! 
Sista produkten i denna härliga With Love Lykobox är en handkräm från det numer klassiska och oerhört omtyckta företaget eos. eos är absolut mest kända för sina mysiga och ekologiska runda läppbalsam (oerhört populära bland både hundar och barn kan jag intyga) men eos gör även jättehärliga handkrämer i snygga förpackningar! Eos Vanilla Orchid Hand Lotion är en mycket härlig handkräm med en otroligt mysig doft. Just sådär lagom mycket vanilj, inte kväljande utan bara mysig. Krämen i sig är återfuktande och absorberas av huden jättesnabbt så du hinner knappt bli kladdig efter en insmörjning (eller så är det bara mina supertörra händer som gör så) Den snygga förpackningen har bara ett problem. Vad gör jag när den håller på att ta slut? Det blir toksvårt att få ut de sista dropparna...jaja, då köper jag väl bara en ny With Love Lykobox och löser det problemet, haha! 

Mmmmmm doftar störtskönt av vanilj och orkidé (och orkidévanilj!) 

Är Lykboxen With Love värd 149kr? HELL YEAH! 

KÖP WITH LOVE HÄR!!! 
AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion
09 maj, 2019

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter