Lykos Nya Härliga Hudterapeuter

Hur är det att börja som ny hudterapeut och arbeta Lyko Concept Skin MITT i Stockholms City? Ja, det vet både Emma och Annicka som bara några dagar innan julafton påbörjade sin resa tillsammans med Lyko och en av Sveriges bästa hudvårdssalonger. Men, vilka är dessa tjejer då? Vad är en "Emma-dag" och vad är Annickas snabbaste tips för en pigg look? Fortsätt läsa och lär dig någonting nytt!

03 jan, 2019
13 gillar

Mitt i Stockholm City ligger Lykos nyaste skönhetstillskott: Lyko Concept Skin. En plats som är dedikerad till hudvård i alla dess former och färger. I den helt nybyggda lokalen finns fem fräscha behandlingsrum, en proppfylld skönhetsshop fylld med all världens bästa hudvårdsprodukter samt otroligt kunnig och fantastisk personal. 

Några som vet allt om detta är Lyko Concept Skins senaste tillskott, Emma Burman och Annicka Jermyn som precis börjat arbeta som hudterapeuter på salongen.

Jag tänkte att vi skulle ta oss en närmare titt på tjejerna, en undersökning djupt ner i porerna under en sådan där uppförstorande ljuslampa som finns på salonger...Nja, men nästan iallafall! Håll i dig, här kommer allt om de nya hudterapeuterna! 

Namn: Annicka Jermyn
Ålder: The Big 40 i januari
Kommer från: Stockholm
Utbildning: Gilda Skolan

Vem är du?
- Jag är en positiv och öppen person som älskar att hjälpa kunder hitta sitt finaste jag.


Vilka behandlingar gillar du mest att utföra inom hudvård? 

- Ansiktsbehandlingar i alla dess former, det finns så mycket man kan göra! Jag har också en förkärlek till Lash Lift vilket är en permanent fransuppböjning, som ger ett mer piggt utseende.


Vad gör du första gången du träffar en ny hudvårdsklient? 

- Då vill jag gärna höra vad hon eller han vill fokusera på just då i form av en konsultation, men även att jag bidrar med förslag på hur man kan uppnå riktigt fina resultat. 


Vad är viktigast för dig när det kommer till att sköta om sig själv och sin hud? 

- För mig personligen är det att viktigt att jag får tillbringa lite ensamtid i lugn och ro, och få pyssla om mig själv med ett aroma mjölkbad för kroppen, sedan blir det fokus på ansiktet i form av peeling, mask och serum, mums för hyn såväl som sinnet.

"Man måste älska dig själv, för att kunna älska andra". 


Vilka är dina favoritprodukter? 

- Dermalogica Skin Resurfacing Cleanser och BioLumin-C Serum också från Dermalogica, används flitigt för att jämna ut hudstrukturen och öka lyster. 

- SkinCeuticals Phyto Corrective Serum, som är otroligt lugnande och återfuktande, speciellt när man upplever att huden är extra känslig. (Finns att köpa i salongen på Birger Jarlsgatan 37)

- Sisley har en underbart reparerande creme, Restorative Facial Cream som är perfekt för en vintertorr hy som behöver det där lilla extra. En riktig skin-saver! (Finns att köpa i salongen på Birger Jarlsgatan 37)

- Maria Åkerberg Aroma Bath Orange & Honey som lindrar och återfuktar, samtidigt som apelsin är upplyftande. Luta dig tillbaka i badkaret och njut av de välgörande dofterna, som balsam för själen.


Hur skulle du beskriva hur det är att arbeta på Lyko Concept Skin? 

- Vi har en härlig dynamik, som bygger på tillit där det samtidigt finns utrymme för personlig utveckling. Sedan är Lyko Concept Skin rena hudvårdshimlen, speciellt då man verkligen kan optimera hudvårdsbehandlingarna. 


Har du något ”hudvårdsmotto”?
- Jag tänker att "Man måste älska dig själv, för att kunna älska andra". *Namn: Emma Burman 
Ålder: 24
Kommer från: Norrtälje
Utbildning: Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa
 

Vem är du?
- Är en glad tjej som jobbar med det jag älskar mest- hudvård, är en dröm att få kombinera hobby/jobb.
 

Vilka behandlingar gillar du mest att utföra inom hudvård?
- Ansiktsbehandling alla dagar! Är en sucker för kemisk peel, den fina snabba effekten man får är otrolig.
 

Vad gör du första gången du träffar en ny hudvårdsklient?
- Jag gör alltid en genomgående konsultation med kunden för att se vad han/hon behöver samt lyssnar alltid på kundens önskemål för att få fram ett bra resultat.

Vad är viktigast för dig när det kommer till att sköta om sig själv och sin hud?
- Att man får tid för sig själv. Älskar att ta en dag i veckan (söndagar) och göra det till en "Emma-dag". Peela, lägga mask och massera in härliga serum och produkter lite extra länge. 

- Strive for healthy glowing skin and inner balance!


Vilka är dina favoritprodukter? 

ELEMIS biotec skin energising clenser
- Räcker forever, fräsch doft och mysigt löddrande. Kickstartar en trött huden och ger ny energi. 

 Dr Dennis Gross ultra gentle peel pads
-Är en del av min vardagsrutin, ger huden lyster, fukt och lugnar. Perfekt för den som vill smygstarta med syror i sin hudvård.  

Skinceuticals H.A Intensifier serum
- Fuktserum som även kan användas under ögonen och på läpparna, den ökar hudens fuktnivå med 30%. Endast 1 droppe till hela ansiktet. (Finns att köpa i salongen på Birger Jarlsgatan 37) 

Dr Dennis Gross Instant radiance spf 40
- Dagkräm, foundation och solskydd i ett. Ett plus är den otroliga lystern man får och höga solskyddet!
 

Hur skulle du beskriva hur det är att arbeta på Lyko Concept Skin?
- Man blir glad av att jobba här, vi är ett team som stöttar varandra och alla kan bidra med något. Vi har olika erfarenheter och lär av varandra. Det är otroligt kul att jobba på Lyko Concept Skin för att möjligheterna är oändliga, men också att vi har så många märken att jobba med! Vi har lyxen att plocka ut det bästa från varje märke och skräddarsy till kunderna. 

Har du något ”hudvårdsmotto”?
- Strive for healthy glowing skin and inner balance! Av: skönhetsredaktör krizz norman

03 jan, 2019

Tyck till om artikeln

13 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
 • Frisör på Lyko
  för 15 månader sedan

  Välkommen i familjen Emma och Annicka!

  Kul med nya Lykoasar i familjen och hudvård som vi ser som en viktig gren för framtiden är det jättekul att hälsa Emma och Annicka välkomna
  10 gillar
  • för 14 månader sedan
   Tack så hjärtligt🤗
   2 gillar

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter