I Mitt Badrumsskåp - Sommarhår

Ett perfekt hårsvall är något många förknippar med Isabella Löwengrip, och här visar hon vilka produkter hon använder för att få till sina svallande lockar på sommaren. Spana in Isabellas favoriter från bland annat Amika och Loreal Professionnel, samt läs om hur hon tar hand om sitt hår på sommaren!

30 jun, 2019
1 gillar


Nu är det verkligen högsommar i Sverige och de flesta av oss passar på att vara utomhus så mycket det bara går. Hur ljuvlig solen och värmen än är så sliter det både på hud och framförallt hår. Håret blir jätteslitet av solen och dessutom så tvättar man oftast håret men än vanligt under sommaren vilket blir ytterligare en påfrestning för håret. Mitt bästa knep är fukt. Se till att återfukta rejält under sommaren, troligtvis mer än vad du tror. Jag har tillsammans med Lyko valt ut mina absolut bästa produkter för att ta hand om håret under sommaren, så bra! 

Som sagt är fukt superviktigt och jag tycker att man ska investera i produkter som återfuktar håret på djupet. Därför är detta schampoo från Loreal Professional så bra! Schampoot har verkligen en härlig konsistens och känns lyxigt. Fint hår i sommar börjar redan i duschen. Jag använder hårinpackning året om men under sommaren använder jag det nästan varje gång jag tvättar håret. Jag gillar när inpackningarna är extratjocka i konsistensen, som denna också från Loreal Professional.

Knepet med hårinpackning är att använda det vid så många tillfällen du bara kan. Många har tillgång till bastu under sommaren, perfekt att ha hårinpackning medan du sitter i bastun! Ifall du som jag också kan bli lite grön i håret av pool med för mycket klor, bada då med inpackningen i. Det blir som ett skydd för blont hår! Eller bara när du solar, inpackningen får dessutom en mer intensiv effekt då och du skyddar håret mot solen. Ni måste testa denna från Loreal Professional!Att använda värmeskydd och UV-skydd för håret borde vara lika självklart som att använda solkräm för kroppen. Jag älskar produkter med flera funktioner och denna som också är från Loreal Professional har just det. Den ger bl.a. näring, reparerar, gör håret lättare att borsta, ger värmeskydd och minskar frissighet. Verkligen värt att investera i, så slipper man köpa så många olika produkter. Ytterligare en produkt som är ett måste i sommar är Amikas Anti-Humitidy spray. Det är en värme-aktiverande spray som skyddar håret mot sol, luftfuktighet och sol. Den luktar dessutom ljuvligt. 
Inför sommarens fester behöver man bra verktyg som gör att håret håller sig stylat och fint även när det är fuktigt ute. En ny produkt jag har fastnat för är ytterligare en från Amika, deras Blow-Out spray. Det är en volymspray jag kombinerar med min absolut bästa volymspray, All Time High från Löwengrip. Jag avskyr när håret är platt, vilket det lätt kan bli under sommaren. All Time High är gjord för att skapa volym från rötterna! När håret är nytvättat och nyfönat sprayar jag in volymspray och rufsar runt med fingrarna.
 Så tips på ett fint sommarhår - återfuktning, solskydd och grunda med bra volymspray i hårbotten. Ha alltid med Anti-Humidity spray i väskan, inte kul när man har lockat håret i 1h och så försvinner allt direkt. Se nu till att packa sommarnecessären nu med alla nödvändiga hårprodukter!30 jun, 2019

Tyck till om artikeln

1 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter