I mitt badrumsskåp - Sommarmakeup

Vad händer hemma hos Isabella Löwengrip på söndagar? Jo - egentid i form av en varm kopp te, lyxiga magasin och härliga produkter! Vi följer med in i det allra heligaste – nämligen badrummet. Häng med när Isabella avslöjar sina makeupfavoriter för sommarhalvåret!

09 jun, 2019
2 gillarPrecis som min doftgarderob och vanliga garderob så skiftar det smink jag använder under året. Under våren och sommaren använder jag ljusare toner och en lättare foundation. Här är mina favoriter från Lyko som bidrar/skapar/lägger grunden för en fin sommar-make. 
Highlighter för mig är som mjölk och smör för den typiska svensken, riktiga basvaror! Jag använder kanske inte highlighter på det sättet man ska göra. Jag börjar med att använda en ljus highlighter, denna från Loreal, som jag mixar med min ansiktskräm. Den smörjer jag hela ansiktet med för en riktig glowig bas. Sen mixar jag en bronzig highlighter med min foundation, jag har använt även denna från Loreal.


Nu går jag mot en ljusare period när det gäller nagellack. Jag älskar olika nude-färger och OPI har en ny kollektion som heter Always bare for you med de perfekta nude nyanserna. Ett tips att använda under och överlack för att få lacket är hålla längre. 


 Den här primern från YSL har varit en favorit i över ett år. Det är en perfekt primer som gör att sminket lägger sig jämt. Det bästa med den här från YSL är att den inte är matt! Huden blir glowig och det älskar jag. De flesta silkesprimers skapar den sammetslena känslan på huden, men de brukar sällan innehålla glow vilket denna har! Helt ljuvlig, ni måste testa. 


 När det kommer till foundation så använder jag aldrig en nyans. Eftersom jag alltid använder tan drops eller brun utan sol så behöver jag olika foundation nyanser för att hitta rätt färg till ansiktet. Jag brukar blanda 2-3 olika, nu använder jag den här från Lancome. Den är lite lättare än den jag brukar använda från Armani, perfekt för värmen.  


Rouge är en viktig detalj som verkligen lyfter sminkningen. Det kan underlätta att hitta en ton som funkar oavsett nyans i ansiktet. Jag använder alltid korallfärger, korall passar oavsett om man är blek eller brun. Den här från Hot Mama har jag använt länge, den har en perfekt korallton med ett jättefint skimmer. Det finns verkligen en hel uppsjö av ögonskuggor och alla används på olika sätt. När jag sminkar ögonen vill jag alltid ha en ljus grund. Den här från Helena Rubenstein är en perfekt ögonskugga i cremeformat som kan användas som bas. Jag täcker hela ögat enda upp till ögonbrynen. Det blir lättare att jobba med ögonskuggorna sen när man har en cremebas som binder ihop färgerna. Då faller det inte lika lätt under ögonen. 
09 jun, 2019

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019