Spana in höstens nyheter!

Häng med när vi öppnar och testar de senaste höstnyheterna! Här spanar vi in alltifrån en ny parfym, en spännande mascara, lyxiga läppstift, foundations och härliga krämer. Du hittar videon längst ner på sidan!

29 okt, 2019
13 gillar


Vi börjar med en hudvårdsnyhet från Biotherm!


Amber Algae Revitalize Night är en anti age-nattcréme berikad med Amber Algaes stärkande kraft. Vi gillar texturen och konsistensen på den här krämen, och den doftar inte så mycket, vilket är bra, för då har 
ju tillverkarna "krämat på" med bra innehåll, och mindre av parfym,

Du ska inte bara gå på hur en kräm doftar, för du vill att den ska innehålla bra ingredienser, och mindre av parfym

vilket man faktiskt inte vill ha sin ansiktskräm, där man endast vill ha vårdande, återfuktande ingredienser. Morgonen efter ska huden kännas stärkt , bekväm och uppfriskad.


Lykos skönhetsredaktion har haft liiite svårt med uttalet när det kommer till den här parfymen. Cacharel Yes I Am Pink First är en doft som gör att du sticker ut i mängden. Vi gillar både flakongen och innehållet. Snygg på badrumshyllan, och den doftar fräscht av hallon och päron. En glad, härlig doft som lyfter humöret direkt!

En nyhet på mascarahimlen är On The Rise Volume Liftscara från NYX Professional Makeup.

Den här mascaran lovar ett att ta dina fransar till nya höjder, bokstavligt talat. Tanken är att den ska "curla" dina fransar så du inte ska behöva använda ögonfransböjare.

Jag KANSKE kan tänka mig att testa den här mascaran utan att böja ögonfransarna innan, även om jag har Sveriges rakaste fransar

Mascaran har en innovativ applikatorfunktion, med ett halvt timglasformat, runt borsthuvud för att ge dramatisk, intensiv volym och seriöst lyft. Vår skönhetsredaktör Krizz kan KANSKE tänka sig att testa den här mascaran utan att böja fransarna först, (vilket hon i annat fall aldrig skulle göra), så det känns ändå lovande tycker vi!
Den största nyheten från Yves Saint Laurents makeup den här säsongen är ju TVEKLÖST läppstiftet Rouge Pur Couture Sheer Matte! Detta är en uppdaterad variant av den moderna klassiskern Rouge Pur Couture som ger en mer skir, naturlig finish på läpparna. 

Skönhetsredaktionen fullkomligen ÄLSKADE det här läppstiftet. Både den lyxiga hylsan, den pigmenterade färgen, och läppstiftets innovativt spetsiga form, som gör det enkelt att skulptera läpparna precist och perfekt. Ett underbart tillskott på badrumshyllan, tycker vi!Vi kan inte få nog av foundations som fyller flera funktioner, som den här lilla godingen från Maybelline. Dream Urban Cover är något så smart som en utjämnande foundation som innehåller SPF 50 (!) OCH skyddar huden mot avgaser och fria radikaler.

Att hitta rätt foundation är som att hitta "the holy grail" inom skönhet

Formulan är lätt och flytande, med en uppbyggbar täckning som tar hand om din hud medan den slätar ut och jämnar till. Formulan skyddar och stärker huden med  antioxidanter.

Inköparen Jolina blev direkt sugen på att slå till på den här foundationen efter att ha testat den och känt hur lätt och härlig den kändes på huden.

Maybelline kommer även med en härlig liten flytande concealer, som är magisk för att täcka mörka ringar under ögonen, finnar och ojämnheter.

Formulan är väldigt lätt och följer med huden, och lägger sig inte i linjer och veck, vilket är ett stort plus!

Superstay Full Coverage Concealer har en inbyggd applikator som gör att formulan lätt glider över huden och ger en precis och jämn applicering. Concealern ger ett långvarigt, vattenfast resultat som inte smetar ut, och kan appliceras i flera lager vid behov av extra täckning. Vi ger tummen upp för den lätta formulan som ändå täcker det man vill korrigera. 


Och HÄR ser du hela videon, där vi öppnar och testar nyheterna!

29 okt, 2019
Linn Ulvko

Tyck till om artikeln

13 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
 • för 7 månader sedan

  Test

  Toppen att ni visar produkten och testar i bild!
  2 gillar
 • för 7 månader sedan

  Lyko unpacking

  Samma här.Blir så inspirerad! Vore bra om man kunde beställa doftprover på parfymerna!
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Vill ha!!

  Wow, vilket radarpar dessa två är😍
  Som ler och långhalm. Fler filmer med inspiration önskas. Jag vill ha ALLT!
  5 gillar

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter