Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Doften till fars dag

Paco Rabannes nya doftlansering är en sofistikerad och sensuell doft med toner av ingefära, råsocker samt vanilj. Kanske en fin present inför fars dag på söndag?

06 nov, 2017

Vem är Paco Rabanne?

 

Paco Rabanne föddes i San Sebastian, Spanien, 1934 och växte upp i Frankrike. Coco Chanel kallade honom för ”metallurgisten”. 1952 började han studera till arkitekt och jobbade sedan med att designa och skapa olika kreationer. Han lanserade sin första Haute Couture kollektion 1964 där kollektionen bestod av experimentella kläder i metall. Det var ett ovanligt mode för vågade tjejer som tordes sticka ut. Skandal, nyskapelse och provokation. Namnet Paco Rabanne var på allas läppar. År efter år förstärktes hans succé som den stora modeskaparen. Under hela sin karriär har han använt sig av ovanliga typer av material som plast, papper och metall på ett häpnadsväckande sätt.

 

Dessa ovanliga typer av materialval speglas även i hans doftkreationer där 1 Million, som lanserades 2007, är en av världens mest bästsäljande dofter. I dofterna genomsyras även hans humoristiska underton som har ett genomgående tema i allt han gör. Detta speglas tydligt i höstens lansering Pure XS. Lanseringen handlar om mannen, en arvinge, som har allt. Han är ung, talangfull, snuskigt rik och otroligt vacker.

 

 

Vem är mannen som driver alla galna?

 

För att ge ett ansikte till sin arvinge, ville Paco Rabanne ha en personlighet som förkroppsligade både ondhet och dygd. En person som både speglar romantiken av en Visconti-hjälte och en oemotståndlig kvinnokarl – och då är Francisco Henriques den rätte. Långt ifrån de fyrkantiga manliga standarderna, utstrålar denna man en störande erotisk kraft. Hans skönhet och ungdomliga fräschhet uttrycker både maskulinitet och femininitet: en intensiv charm och naturlig sensualitet, en uttrycksfull mun, en viss nonchalans men framförallt, en öppenhet som är en riktig vinnare!

 

 

06 nov, 2017

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018