Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Enkla skönhetsknep för män

Att hitta rätt hudvårdsprodukter för män, anpassade för den unika hudtypen kan kännas svårt och krångligt. Men att hålla huden ren eller att undvika säsongens fallgropar som torra läppar är varken svårt eller tidskrävande. Här hittar du de bästa och enklaste skönhetsknepen för män!

28 feb, 2017

Säg hej då till torra läppar!

 

Torra läppar är tyvärr lätt att få, speciellt under vinterhalvåret. Den enda och enklaste sättet att slippa läppar torra som sandpapper är att använda lip balm. Leta efter lip balms som är berikade med essentiella oljor. Ett tips är att försiktigt ta bort döda hudceller med din tandborste genom att dra några svep mot läpparna. På det här sättet ger du dina läppar en enkel peeling som gör att fukten från ceratet lättare sjunker in efteråt.

 

 

 

När är tiden inne för anti-age?

 

Att börja använda anti-age produkter för tidigt borde ingen vilja, speciellt då de faktiskt inte gör någon nytta innan de behövs. Därför borde man vänta med anti-age produkter tills man är i 30 års-åldern. Anti-age krämerna jobbar med spänsten, elasticiteten och åldrandet av huden. Det finns många olika anti-age produkter. Var noga med att välja rätt produkt för din hudtyp. Att man inte behöver börja tidigare är för att huden inte har något behov av innehållet som finns i krämerna. Känner du att det är lite för tidigt för anti-age är en produkt med mycket fukt bra för de flesta hudtyper. Lägg krämen på kvällen då huden vilar och är mest mottaglig för ingredienserna. 

 

28 feb, 2017
Alexander Catalan
Alexander Catalan

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018