Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hudvårdstips för mannen

Att huden förändras med åren eller att den upplevs olika genom årstiderna är helt normalt. Men hur undviker du tråkiga problem som pormaskar eller blank hy? Läs här!

01 mar, 2017

Därför funkar fukt mot en fet T-zon 

 

Att tillföra fukt till en glansig hy kanske känns fel, men är faktiskt helt rätt. All hud behöver fukt oavsett om den är fet eller inte. Det finns många hudkrämer som är anpassade efter just en fetare T-zon, när pannan och näsan upplevs fet och glansig. När du väljer produkter är det viktigt att de är oljefria. Jag rekommenderar fukt som har ett transparent matterande puder som absorberar överskottsfettet i din hud. Resultatet blir en matt och fräsch yta som inte ser flottig ut. Applicera gärna flera gånger om dagen för bästa resultat. Avsluta dagen med en ordentlig rengöring som tar bort fett och smuts som huden samlat på sig. Här är det viktigt att du även tänker på att välja en rengöring som är oljefri. Här nedan finns två produkttips!

 

 

Minimera stora pormaskar!

 

Pormaskar är tilltäppta porer och uppstår när en por blir fylld av talg från huden eller smuts. De som oftast drabbas av finnar och orena porer har en större produktion av talg i huden. Det är viktigt att inte klämma, då det kan orsaka inflammation och ge ärr. Porer är svårare att få bort än finnar och blemmor och försvinner inte över dagen, men genom att lägga till regelbundna rutiner på hur du sköter din hy så kommer du märka stor skillnad. Hitta skrubb/masker som innehåller kol-ingredienser.  Dessa masker används för att ta bort igentäppta porer. Applicera masken en till två gånger i veckan. 

 

01 mar, 2017
Alexander Catalan
Alexander Catalan

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018