Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Packa resenecessären rätt

Tyvärr kan du inte ta med dig hela badrumsskåpet när du är på resande fot. Det krävs lika mycket planering för vad du ska ha med dig i necessären som i resväskan. Vad bör du tänka inför solsemestern och hur får du brännan att hålla längre? Lyko ger dig tipsen!

22 mar, 2017

Packa med stil

 

Snygg men opraktisk, praktiskt men ful. De flesta necessärerna har det ena eller det andra. En praktisk necessär för dig som reser mycket är typen av necessär som går att hänga upp och vika ihop så den blir en tredjedel av storleken hopfälld, den tar så lite plats som möjligt men den har många smarta fack som gör att du får plats med så mycket som möjligt. Tänk på att köpa resevänliga produkter som inte tar plats. Du kan även köpa små plastburkar och hälla över krämerna i dem. På det sättet sparar du plats.

 

Gör huden redo för solen

 

Inför solsemestern är det viktigt att du börjar med att skrubba bort döda hudceller från hela kroppen (2 gånger innan semestern). Jag rekommenderar Rituals Hammam Hot Scrub som är en lyxig produkt som renar, mjukar upp och rengör på djupet. Fukta sedan rikligt med Bulldogs original body lotion efter varje skrubbning.

 

 

Glöm inte skydd! 

Under resans gång använder du Evy solskyddsfaktor med hög SPF för att sedan jobba dig nedåt. Evy är effektiv i upp till 6 timmar. Den fettfria och matta formulan lämnar varken en vit hinna eller en klibbig känsla. Sedan är det viktigt att du fuktar kroppen/ansikte flera gången om dagen, så börjar du inte flagna. Fuska inte med en låg SPF. Du blir brun även med en högre solskyddsfaktor. Glöm heller inte att det är minst lika viktigt att smörja in läppar som öron. Var inte för ivrig så fort solen tittar fram och förbered dig för en långvarig solbränna istället för att allt flagnar bort innan du ens hinner sätta dig på planet hem.

 

 

 

Storleken har betydelse när man reser! - 5 måsten i necessären

 

Vax

 

Perfekt litet vax som ger håret stadga. Appliceras på torrt hår för bästa resultat. Ger en matt känsla.

 

 

Deo

 

 

En fräscht manlig deodorant som inte lämnar fläckar och tar bort dålig odör och bakterier. Den torkar fort och ger ett långvarigt resultat.

 

Rakskum

 

 

Resvänligt lödder från Recipe for men. Ett extra milt och krämigt rakskum utvecklat för ultimat resultat vid rakning.

 

Rakning

 

 

Flexball följer ansiktets konturer och är lätt att jobba. Suverän för känslig hud. Kom ihåg att rengöra bladet efter varje användning så tappar den inte vassheten.

 

Parfym

 

 

En frisk härlig doft som ger en känsla av semester. Perfekt att ha med då den är 50 ml och kan tas med på flyget.

 

 

22 mar, 2017
Alexander Catalan
Alexander Catalan

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018