Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schampo för skalliga

Hur fungerar egentligen schampo och rengöringslotion för den utan hår? Dr. Bald har skapat produkter som är banbrytande i sin kategori och som säger hej då till torr skalp. Läs mer om produkterna här i Lyko Magazine!

23 okt, 2017

Tvättar du huvudet med kroppstvål bara för att du är skallig? Detta är ett vanligt misstag som kan göra att huden känns stram och irriterad. Skalpen behöver extra vård när den saknar skyddande hår och exponeras för sol och oväder. Doctor Bald of Origenials är det första vårdande schampo och lotion som är speciellt framtaget för skalliga.

 

Men hur fungerar det?

 

Produkterna har en patenterad borste som gör det enkelt att rengöra skalpen. Borsten tar effektivt bort orenheter, fettlager och glans. Borsten är enkel att lossa för rengöring och desinfektion. Schampots formula innehåller vårdande Aloe Vera och essentiella oljor som har mjukgörande egenskaper. Pepparmint ger en fräsch och ren känsla. Applicera ett par pump direkt på huvudet och massera in produkten, skölj sedan av. Följ upp med Dr. Bald lotion genom att applicera tre till fem pump, massera in direkt på huvudet och torka sedan av överbliven lotion med en våtservett. Huden blir skinande, mjuk och välmående!

 

Fördelar med Dr. Bald:

  • Tar bort svett och blank hud
  • Innehåller antiinflammatoriska egenskaper
  • Motverkar infektioner som kan uppstå vid rakning
  • Mjukgörande Aloe Vera lugnar och återfuktar
  • Essentiella oljor gör huden följsam och mjuk

 

Blir du sugen på att testa själv eller känner du någon som borde? Beställ ett exemplar här nedan!

 

 

 

23 okt, 2017

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018