4 favoriter från Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelöf är den genuina, härliga och vackra tjejen som bloggar om sitt fantastiska och glamourösa liv i England! Men livet är inte alltid en dans på parfymerade rosor och Maja är väldigt ärlig med att dela med sig av även det jobbiga och stressiga delarna av sitt liv. Hon använder sig av en livscoach för att få ihop allting, har en man som jobbar långa dagar och en bebis som kräver mycket. Trots detta är Maja en FÖREBILD då det gäller fräsch, effortles skönhet. Hon ser alltid så ren och väldoftande ut och Lyko Magazine har självklart tagit reda på vilka produkter som är Majas bästisar!

18 nov, 2019
9 gillar


Maja har en stor doftgarderob och använder dofter efter vilket humör eller tillställning hon ska på. ”Jag har lika många dofter som skor!” säger Maja med stoltet! Och det har hon rätt i! Vi borde verkligen ha en parfym för varje outfit, humör och väder hemma! Nåja, det är en önsketanke i alla fall!

 

Såhär säger Maja om sina två favoritdofter:

 

Versace Crystal Noir EdT

”En favoritdoft som jag använder jag ska på dejt med min man. Den är sensuell och lite sexig utan att vara för tung, det här är doften som när någon går förbi så tänker ’OH herrgud! VAD har hon på sig?! ’Jag hade den när jag träffa Viktor för fem år sen och nu har jag den igen!

’OH herrgud! VAD har hon på sig?!

 
Crystal Noir är en magisk och dyrbar doft med mycket sensuella och feminina noter som Gardenia och Pion. En orientalisk doft med blommiga inslag. Superläcker!

 
Boss The Scent for her Edp


"Denna från Hugo Boss som heter The Scent är min all time favorite. Om jag ska försöka förklara vad den doftar så antar jag att den är en mix mellan kvinnlig och fräsch. Oftast kan en sådan mix dofta antingen för blommigt och ungt eller så luktar man som ’Agda, 85 år’. Denna använder jag i vardagen, innan en lunch, efter en dusch eller på gymmet. Jag får ofta komplimanger och frågor om vad jag använder faktiskt vilket jag tycker är kul. Då vet man att man doftar gott."

Då vet man att man doftar gott.

I toppen finns delikata noter av saftig persika som tillsammans med söt honung och blomstrande fresia väcker lustens sinne och skapar en oundviklig attraktion. Det pulserande hjärtat bär på förförisk osmanthus och i basen vilar intensivt rostade kakaobönor som väcker lusten till liv.

Clarins Double Serum

serumet känns som en återfuktande mask!

”Antingen blandar jag den här med min foundation eller så lägger jag det innan min dagkräm, det är en sådan boost för huden! Den tar bort rynkor, porer och serumet känns som en återfuktande mask! Det säljs en sådan här flaska med Double Serum var 15:e sekund någonstans i världen, jag tror att det säger ALLT."

Det finns 100- tals serum men bara 1 Double serum! Den kompletta anti-age behandlingen som stimulerar hudens 5 vitala funktioner: Återfuktning, Näring, Syresättning, Skydd och Regeneration/ Cellförnyelse. Denna passar alla som vill ha en produkt som går i perfekt symbios med huden oavsett ålder, hudtyp (även fet) eller etniskt ursprung.

  

Filorga NCEF Essence

Detta är en fuktboost som förbereder huden för efterkommande produkt så jag använder den INNAN mitt serum. Det som fascinerade mig är att om man kör layering med denna, alltså klappar in produkten fem till tio gånger efter varandra och låter torka så får man i princip glashud."

får man i princip glashud

Filorgas essens är inspirerad av Asiens hudvårdsrutiner med flera steg, och är ett pre-serum, som förbereder huden för serumet och verkar som en fuktsluss. NCEF-Essence ger omedelbart lyster till huden och verkar skyddande, samt bevarar fukten i huden.

 

 

AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion

 

18 nov, 2019

Tyck till om artikeln

9 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019