Supersnabb och smidig hemleverans med Airmee

När du har klickat hem din beställning från Lyko börjar väntandet. Hade det funnits en magisk portal där produkten kan komma hem till dig DIREKT hade det ju vart bäst...Och nu kan det ju det! Nästan iallfall. För framtidens leveranssätt är här nu! Med Airmee kan du få hem dina produkter INOM EN TIMME!! Nästan lika bra som en portal kan jag tycka. Men hur fungerar detta då då Lykos lager ligger i Dalarna. Ja, det ska Jesper Johnsson, försäljningschef på Airmee nu berätta för oss!

15 jan, 2019
3 gillar


Hej Jesper, Kan du berätta för oss, vad ÄR Airmee? 

- Airmee är ett ungt och snabbväxande logistikbolag. Med utgångspunkt från e-handlares och konsumenters behov utvecklar vi marknadsledande tjänster för snabba och precisa hemleveranser. Idag levererar vi e-handelsvaror samma dag och även så snabbt som inom en timme!
I bolaget samarbetar världsledande forskare, programmerare och logistikexperter tillsammans för att kunna erbjuda de smidigaste, mest precisa och flexibla leveranserna på marknaden, säger Jesper. 
Idag levererar vi e-handelsvaror samma dag och även så snabbt som inom en timme!


Vad kommer konceptet ifrån?

- Airmee grundades med målet att optimera all logistik i städer och samtidigt möta kunders krav på snabbhet och precision i leveranserna. Genom att mer effektivt utnyttja alla fordon vill vi bidra till en bättre miljö i städer med mindre utsläpp och färre bilar. Airmees teknologi bygger på vår egen världsledande forskning inom transportvetenskap på KTH, säger Jesper. 

Var kan jag använda mig av Airmee?

- Vi finns i hela stor-Stockholm och stor-Göteborg och inom kort i Malmö. Därefter kommer vi att expandera vidare både i Sverige och internationellt, säger Jesper. 

Vad är fördelarna med Airmee? 

- Vår höga kvalitet och servicenivå. Vi kan tack vare våra egenutvecklade system och vår serviceinriktade personal erbjuda precisa tidsfönster med tydlig information och valmöjligheter för mottagaren. Det är enkelt och pålitligt att använda Airmee! Många av våra leveranser sker även med fossilfria fordon, säger Jesper. 


Såhär enkelt fungerar Airmee:

Kan jag som kund hålla koll på var mina grejer är?  

- Genom vår spårningssida kan man som mottagare följa leveransen på sin mobiltelefon i realtid och se t ex hur lång tid det är kvar innan ordern levereras. Vid behov kan mottagaren även chatta med vår kundsupport, säger Jesper. 

Vilka samarbetar ni med? 

- Vi samarbetar med utvalda åkerier som lever upp till de höga krav som vi ställer  på servicekänsla, miljö och kvalitet, säger Jesper. 


Lyko har ju sitt lager i Vansbro, Dalarna. Vad händer om jag beställer via Airmee och bor i Göteborg?

- Vi hämtar upp alla leveranser i Vansbro och transporterar dem till Göteborg för leverans. Att lagret ligger i Vansbro behöver du som kund till Lyko inte bekymra dig om, säger Jesper. Hur tror ni framtiden kommer att se ut inom e-handel och logistik?

- Vi tror på en stark tillväxt inom e-handel i allmänhet och för snabba hemleveranser i synnerhet. Sverige ligger fortfarande flera år efter många länder vad gäller e-handeln och leveranser, men vi ser att även kunder här snabbt börjar upptäcka hur smidigt det är att få sina varor levererade dit och när de vill.
I takt med att leveranserna blir allt smidigare så kommer e-handeln öka kraftigt, vilket möjliggör ännu snabbare leveranser inom ännu kortare tidsfönster samt andra nya koncept som möter varje kunds krav och önskemål, säger Jesper. 

Hur ser framtiden ut för Airmee? Vilka fler tjänster kommer ni kunna tillhandahålla?

- Airmee växer kraftigt med allt fler e-handlare som använder våra tjänster. Vi utvecklar därför våra tjänster för e-handelsleveranser kontinuerligt för att hela tiden ligga i framkant. Vårt mål är att fortsätta kunna erbjuda de smidigaste och snabbaste leveranserna och även returer på marknaden på ett miljömässigt hållbart sätt. Vi gör detta genom ny teknologi och att utveckla nya processer inom logistik, säger Jesper. 


Av: skönhetsredaktör krizz norman
15 jan, 2019

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
 • för 1 vecka sedan

  telkontakt

  Hej ! Att inte hemsidan Jar en telkontaktuppgift är för bedrövligt.
  dålig kundservice!
  Med vänlig hälsning, Åke Sandin
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  snabbt coronatestsvar

  Hur kan jag ENKELT OCH SNABBT nå ER per telefon??
  Med vänlig hälsning,
  Åke Sandin Sjuksköterska Karolinska sjukhuset
  som behöver Coronatestsvar så snart som möjligt dvs kan ej vänta 3 dagar. e
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Åke!
   Airmee har dessvärre inte någon telefonummer, men du kan maila dem till denna info@airmee.com 😊👍
   Gilla

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter