Alltid i min handväska – Redaktörens val

Vi har alla några smågrejer som hänger med i handväskan vart man än går. Här kommer några nödvändigheter som ständigt följer med mig, både dagtid och kvällstid.

17 apr, 2020
8 gillar
  1. RMS Un Cover

En av mina topp 3 viktigaste produkter i necessären. Jag använder den mot mörka ringar under ögonen. Perfekt att dutta på med ett finger under dagen. Den här produkten innehåller ekologiska oljor som är rika på vitaminer och antioxidanter, och samtidigt ger den en perfekt, naturlig täckning som aldrig ser matt, torr eller kakig ut. Jag gillar den fjärderlätta konsistensen och att den ger hyn en hälsosam lyster.

  1. Paddle Brush från ghd

Den här borsten är perfekt att ha i väskan för att borsta igenom håret ifall det blåser och frisyren står på ända.

  1. Lypsyl

Ja, ett hederligt lypsyl. Inga konstigheter. Återfuktar och gör vad det ska. Ett måste mot torra läppar året runt.

  1. Läppglans från Clarins

En favoritprodukt hos många. Natural Lip Perfector är ett mjukt läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare, fylligare och med en oemotståndlig doft av vanilj och kola. Praktisk transparent tub med en sponge-tip applikator gör att den är perfekt i handväskan.

  1. Hårspray i miniformat från Lyko

Jag använder mycket hårspray för att hålla frisyren på plats (särskilt om jag lockat håret och inte vill att lockarna ska gå ur i en vindpust ögonblicket jag kliver utanför dörren), och jag tycker verkligen att Lykos egen hårspray är riktigt bra. Jag har mängder med hårsprayer hemma, men den från Lyko har faktiskt väldigt bra stadga och ger den volymen som jag är ute efter. Gissa om jag blev glad när den kom i en resevänlig storlek?

  1. Transparent puder, Yves Saint Laurent

Man känner sig såklart extra glamourös när man tar upp den här lyxiga puderdosan för att kolla till sminket. Det transparenta, viktlösa pudret från YSL absorberar sebum för att göra huden matt, fixerar din foundation och motverkar blank hy.

  1. Återfuktande läppstift, Yves Saint Laurent

Man kan inte ha för många läpprodukter i sin handväska, eller hur? Rouge Volupté Shine är ett krämigt läppstift med glansig effekt som får färgen att poppa. Pricken över i:et för att pigga upp vilken look som helst.

 

17 apr, 2020

Tyck till om artikeln

8 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter