Bästsäljande hårvård 2018

Lyko tillverkar sedan 2011 våra egna hårvårdsprodukter som är riktigt riktigt bra, men utöver detta så är vi en av nordens största återförsäljare av skönhetsprodukter. Vi har även förtroendet av många små och stora varumärken i branschen att få sälja just deras produkter och är det då inte JÄTTEINTRESSANT att se VILKA HÅRVÅRDS -OCH HÅRSTYLINGSPRODUKTER SOM HAR SÅLT BÄST HITTILLS UNDER 2018???!!

19 nov, 2018
22 gillar
Lyko har vart en hårdestination sedan 1952 då Frans Lyko öppnade en herrfrisering i Vansbro. Sedan dess har hår vart vår självklara fokus! Det är ganska många år som vi har hållit på med hår och hårvård så, utan att skryta, så är vi ganska rejält bra på det!


Här kommer Lykos bästsäljande hårvård -och hårstylingstopplista sedan 1 januari 2018:Plats. 10

Sugar Bear Hair

Roligt med en produkt som vårdar håret från insidan på plats 10! SugarBearHair är ett vegetariskt vitamintillskott framtaget för att stärka din hårkvalitet. Dessa goda gummibjörnar innehåller en kombination av vitaminer för att ge håret den näring det behöver för att kunna växa sig starkt och friskt. Burken innehåller cirka 60 gummibjörnar, vilket räcker ungefär 30 dagar.
Plats. 9

LOREAL VITAMINO COLOR PAKET

Loreal Vitamino Color Schampo och color masque för normalt och färgat hår. Skonsamt vårdande och färgbevarande system som låser in färgen i hårfibern. Färgens intensitet bevaras längre. Håret blir mjukt och fullt av glans. 
Plats 8. 
Poze 5 i 1 styler


Poze använder sig av avancerad teknik som gör att du enkelt skapar eleganta frisyrer med glänsande lockar och ett lyxigt hårsvall. Designad för ergonomisk och bekväm användning och har hela 5 olika storlekar på munstycken så du kan skapa VILKEN lock du känner för. Levereras i en snygg box tillsammans med en värmeskyddande handske.

 

Plats 7

Kevin Murphy Hydrate me shampo+conditoner

Direkt utredande och återfuktande balsam för normalt till torrt hår. Antioxidanter och nattljusolja ger glans. Kluvna toppar får nytt liv. Återfuktande balsam för alla hårtyper. Ger ditt hår glans och återfuktar utan att tynga ner.


Plats 6

Maria Nila Palett True Soft paket

Detta är ett sulfat- och parabenfri duo för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur. Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.
Plats 5

Moroccanoil 

MoroccanOil är succévarumärket som passar alla hårtyper. Absorberas snabbt av håret och du får omedelbart en glänsande och vårdande effekt PLUS fantastisk doft! Detta är en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hår. Den tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som den bygger upp håret ochger det glans.Plats 4

Fudge Clean Blonde Shampo+conditioner

Det perfekta partnerskapet för att neutralisera och rengöra håret SAMTIDIGT som det tar bort oönskade gultonerfrån blont hår. Innehåller även neutraliserande violetta pigment och proteiner.


Plats 3
Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo och ConditionerAntiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande produkter. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 


Plats 2
Loreal Absolut Repair Lipidium shampo och mask!

Reparerar och återuppbygger håret på djupet med långvarigt skydd. Direktriktad vård som gör att håret inte tyngs ned. Håret blir mjukt, smidigt och glansfullt. Krämig konsistens.

Ooooccchhhh! Platsen vi alla väntat på!!!

Dam da da daaaaaaaaa!

Plats 1 

Olaplex No.3 

BÄStsäjande hårvårdsprodukt under 2018:

Olaplex No.3 Hair Perfector lagar disulfidbindningar i håret med bravur! Denna magiska blandning fungerar faktiskt! Använd den som en slags inpackning EFTER du har tvättat håret eller sov med den över natten. För bästa effekt, använd tillsammans med Olaplex Shampo och Balsam (doftar UNDERBART!) Välförtjänt förstaplats hos Lyko 2018! 

19 nov, 2018

Tyck till om artikeln

22 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020