Best of MELLANDAGSREA 2019!

Det är svårt att förstå att ett sådant vackert ord som Mellandagsrea har fått så få hyllningssånger, limerickar, psalmer och flaggdagar tilldelade sig – det är ju nästintill en MAGISK HÖGTID! Det bästa med MELLANdagsrean är ju att den faktiskt inte alls håller sig till mellandagarna utan spiller över härligt till höger och vänster ända till slutet av januari. Det är så GALET många härliga märken på Lykos rea! Här kan du hitta dina favoritskönhetsprylar för upp till 50% rabatt!! Vad sägs om Ole Henrikssen till 50%? Lancome? Clarins, Peter Thomas Roth och Lykos egna grejer? Det finns även en MÄNGD av Sally Hansen, Alterna, Make Up Store och Babor - och mycket, MYCKET MER! SE HÄR!

30 dec, 2019
4 gillar


Här kommer en snabb guide på saker som kan vara extra bra och härliga att införskaffa lite extra billigt. Jag visar dig fynd och smarta köp så du inte missar någonting viktigt! (OBS! När artikeln skrevs fanns ALLT i lager! Skynda dig så du inte missar!)

Passa på att uppdatera foundationnyanser, testa ny hårvård, köp din favoritparfym – eller blunda bara och klicka hej vilt på REA-sidan! Happy Shopping!

Psst! Vill du se hela REA-sidan? Klicka HÄR! OCH Lyko har ALLTID en sida som heter ”Utförsäljning” där bra priser varvas med RIKTIGT bra priser ÅRET RUNT! Den hittar du HÄR.  

 

AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion
30 dec, 2019

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020