Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Biolage R.A.W. – hårvård från naturen!

Nu lanserar Biolage sin senaste satsning Biolage R.A.W. En serie baserad på ingredienser med ett naturligt ursprung som ger en fräsch och naturlig hårlook. Biolage R.A.W. står för ’real’, ’authentic’, ’wholesome’ med fokus även på miljön och en hållbar livsstil. Det är en perfekt balans av natur, skönhet och prestanda som kommer ändra sättet du ser på hårvård. Här berättar de själva om sin innovativa hårvård!

14 mar, 2017

Biolage R.A.W. är en hårvårdsserie med ingredienser av naturligt ursprung

Biolage R.A.W. innehåller ingredienser med upp till 100 % naturligt ursprung. En ingrediens med naturligt ursprung är per definition om den är oförändrad från sitt naturliga tillstånd eller har bearbetats men ändå behåller mer än 50 % av sin molekylstruktur från sin originalplanta eller mineralkälla.

 

Biolage R.A.W. för ett professionellt resultat

En perfekt balans av natur, skönhet och prestanda som kommer att ändra sättet du ser på hårvård. Denna hårvårdserie med ingredienser av naturligt ursprung av främst avsedd för att skapa naturligt friskt hår för kompromisslösa slutresultat. Biolage R.A.W. hårvårdsserie rengör och återfuktar håret samtidigt som den stärker håret och tillför glans.

 

Biolage R.A.W. är upp till 99 % biologiskt nedbrytbar

Biologisk nedbrytbarhet är en egenskap hos naturliga ämnen samt material kan sönderdelas/brytas ned av mikroorganismer och som därför ingår i det naturliga kretsloppet. Biolage R.A.W. har en hög biologisk nedbrytbarhet och varför Biolage R.A.W. inte uppnår 100 % beror på att vi använder ingredienser med mineraler som inte är biologiskt nedbrytbart av mikroorganismer.

Biolage Raw | Lyko Magazine

 

Biolage R.A.W. förpackningarna består av återvunnen plast

Flaskorna i Biolage R.A.W. är skapade av 50-100 % återvunnen plast. Biolage R.A.W. Shampoo, Conditioner och Oil-Mist är skapade av 100 % återvunnenplast och Clay Mask är framställda av 50 % återvunnen plast. Hjälp oss att återvinna förpackningarna så vi kan använda de igen, igen och igen.

 

Biolage R.A.W mantra är att #LIVERAW

Biolage R.A.W. är mer än en hårvårdslinje. Biolage R.A.W. är ett livsstilskoncept som handlar om att tänka på en mer hållbar livsstil i vardagen och vi vill tillsammans inspirera fler människor att #CHOSERAW. På Biolage R.A.W. har vi en helhetssyn på skönhet, hälsa och den värld vi lever i. Börja med att förändra dina hårvårdsrutiner, uppmärksamma sedan små saker som du kan göra för miljön varje dag. Tillsammans kan vi göra små underverk för planeten.

 

Renande schampo

Biolage R.A.W. Shampoo är naturliga och djuprengörande med en mjuk konsistens som arbetar för ett effektivt och löddrande skum som lämnar håret med en naturlig och fräsch känsla i håret. Den perfekta balansen av renande agenter gör att känslan av Biolage R.A.W. Shampoo kan upplevas som väldigt djuprengörande men tillsammans med Biolage R.A.W. Conditioner skapas den naturliga och fräscha känslan i håret.

 

Vårdande balsam

Biolage R.A.W. Conditioner har en formula med en effektiv balans av ingredienser som ger vård, hanterbarhet och glans. Biolage R.A.W. Conditioner har en lätt och luftig textur som gör det lätt att fördela balsamet i håret.

 

Inpackning med lera

Biolage R.A.W. Mask är mer kompakta än en traditionell inpackning. Inpackningarna är lätta att emulgera upp i händerna och fördela in i håret för maximala resultat. Det rekommenderas att följa upp med Biolage R.A.W. Oil-Mist för optimalt resultat och mjukare känsla.

Välj mellan Nourish för normalt till torrt hår, Uplift för tunt och fint hår eller Recover för skadat eller behandlat hår. Hitta de produkter som passar just dig från Biolage R.A.W här!

 

14 mar, 2017

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018