Skapa din egna Crazy Coachella look!

Coachellafestivalen eller, The Coachella Valley Music and Arts Festival, är det väl knappast någon som har missat. Visst, det är en musikfestival med coola band, interaktiva konstutställningar och enorm camping men det har även blivit en riktig trendsättarfestival där nya trender föds och gränser för skönhet flyttas och uppfinns på nytt. Här har Lyko Magazine samlat lite bilder från årets festival OCH länkar till makeupen för att få din bästa Coachella-look!

26 apr, 2019
8 gillar

Den första Coachellafestivalen startades 1999 och har sedan dess växt och växt och VÄXT. Här samlas konstnärer, musikälskare och de som vill uttrycka sig kreativt under två dagar och dansar under den heta ökensolen. 

Varje år håller världen andan för att se VILKA kända band som ska spela, VILKA kändisar som har på sig korta jeansshorts och indianinspirerade huvudbonader och HUR många pariselhjul i motljus som kommer ut på instagram.
Inget snack om att Coachella är en plats där nya trender, crazy makeuplooks och gimmickar föds

Inget snack om att Coachella är en plats där nya trender, crazy makeuplooks och gimmickar föds. Detta vet en av de stora sponsorerna om. NYX Professional Makeup är en av Coachellas huvudsponsorer 2019 och det är verkligen ett drömsamarbete! För om det är någon som kan färgglatt, glittrigt, hållbart och härligt festivalsmink så är det NYX. 

För VAD kan passa bättre än en härlig, in-your-face-cool makeup som både inspirerar och håller hela natten lång? Ta en kik här nedan för att se några av de coola trenderna som syntes på årets Coachella - och lär dig hur du gör looken! 
NYX Professional Makeup älskas världen över för sitt ENORMT breda utbud av produkter och färger, trendiga specialprodukter och inte minst för priset. Det finns VERKLIGEN något för alla. Huvudkontoret ligger i hjärtat i soliga och färgstarka Los Angeles, så de kan VERKLIGEN detta med att göra makeup hållbart även i extremt varmt väder. NYX står för innovation och kreativitet och är med och skapar och delar de senaste skönhetstrenderna med sina fans online. Märket är ungt, färgerna är skarpa och priset är BRA!
Märket är ungt, färgerna är skarpa och priset är BRA!

Nu undrar du ju såklart HUR du kan återskapa dessa HÄRLIGA Coachellaglittriga looker inför sommarens alla fantastiska festivalet -  och det ska faktiskt Lyko Magazine berätta för dig NU! 

AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion


26 apr, 2019

Tyck till om artikeln

8 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019