Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Den perfekta basen med glow

En highlighter och bronzer är fenomenal för att ge huden lite extra glow och för att framhäva dina ansiktsdrag. Vi har testat Lancôme’s nykomling Custom glow drops som är en multiprodukt och fungerar både som highlighter och bronzer. Här får du tips om hur du använder de på bästa sätt.

25 jan, 2018

Custom glow drop

 

Custom glow drop är en highlighter och bronzer som ger en gyllene glöd. För en naturlig look med diskret gyllene glöd blandar du några droppar av Custom Glow drop med din foundation. För ett mer markerat resultat med effekt av highlighting och contouring appliceras Custom Glow Drop direkt på huden. För att effekt av strobing och highlighting är det viktigt att du använder en nyans som är ljusare än din egen hudton. Bronzer går även bra att använda som ögonskugga eller rouge. 

 

Custom glow drop finns fyra nyanser: champange, rose, golden och bronze

 

Champagne Glow framhäver hudens utstrålning med en pärlemornyans som ger lyster. Använd som en highlighter på kindbenen, längs näsryggen och precis under ögonbrynen för att skapa en strobing-effekt. Genom att applicera denna highlighter precis ovan dina läppar, längs amorbågen, skapar du snabbt en illusion av att läpparna ser större ut. Lägg i ögonvrån för att ljusa upp blicken.

 

Rose Glow är perfekt för att försiktigt markera ansiktets konturer och kan också blandas ut med din foundation för att tillföra huden ett gyllene rosenskimmer. Denna highlighter är även fin att ha på ögonlocken eller ovanpå rouge.

 

Golden Glow ger en gyllene, solkysst hud. Har du olivfärgad hud eller en mörkare hudton blir Golden glow fin som highlighter.

 

Bronze Glow skulpterar ansiktets konturer och skapar en contouring-effekt. Applicera bronzern precis under dina kindben eller i pannan längs hårlinjen för att skapa extra dimension. Har du en mörkare hudton kan du blanda en droppe med din foundation för att framhäva hudens naturliga glow.

 

Lancôme teint idole ultra wear foundation

 

Custom glow drops går utmärkt att använda tillsammans med Lancômes Teint Idole Ultra foundation, som nyligen har fått ett nytt utseende, men med samma formula. Denna heltäckande foundation har en hållbarhet på 24h och ger ett sammetsmatt och jämnt resultat. 

 

Av: Julia Grufving

 

25 jan, 2018

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018