EN (1!) produkt mot frissigt hår

Vad säger du om jag säger att det faktiskt finns EN produkt som kan ta bort ALLT friss? Och detta HELT utan föning, plattänger, glanssdroppar eller annat – bara REN KEMI! Nu är du allt bra nyfiken va? FORTSÄTT LÄSA!

18 feb, 2020
7 gillar


För ett år sedan träffade jag en spännande man. Nej nej, inget sånt! Jag är gift och har hundra barn (två stycken, men det känns som fler) men en man som var väldigt uttrycksfull, erfaren och…superstor frisör i USA.

Han berättade om sin uppväxt. Hur han jobbade på sin mammas frisörsalong med att sopa golv, rengöra spolar och koka kaffe. Sedan fick han börja tvätta hår och utvecklade det till en konstform. Men det var något som alltid förvirrade honom. Från det att balsamet hade verkat klart på kundens hår och det var lent och rent till dess att de satte sig i stolen igen så hade håret ändrat struktur och blivit rufsigt, trassligt och frissigt. Han bestämde sig för att ta tag i problemet och fixa det.

Men först växte han upp och blev en duktig frisör i Hollywood. Sen utvecklade han några spännande produkter och sen. SEN! Då tillverkade Philip Berkovitz den magiska, oerhört potenta och smarta sprayen….

Philip B pH Restorative Toning Mist!


Denna produkt, mina vänner, är ren magi! Nej, okej, det är ren KEMI! För denna superlätta leave-in toner justerar kranvattnets pH värde för att försegla hårets fjällskikt, för ett otroligt lent och glansigt resultat. Det betyder att FRISSET FÖRSVINNER! Du får det där håret som du har två dagar EFTER hårtvätt DIREKT! Okej, den doftar inte supergott när du sprayar det pga äppelcidervinäger, ett naturligt adstringerande medel som även balanserar pH värde, men doften försvinner inom någon minut.

 Dessutom så innehåller Philip B pH Restorative Toning Mist en blandning av essentiella oljor som också ger lite extra glans och fukt. Du sprayar denna mist direkt på handukstorkat, nytvättat hår och när det väl torkar (utan föning!) så är det glansigt och skitsnyggt!


KOM IGEN OCH PROVA SJÄLV!

Bild på mig och Philip B himself:
AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion

18 feb, 2020

Tyck till om artikeln

7 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter