Enkel och lyxig glow-guide

Att vilja ha lyxig, enkel och HÅLLBART glow hela långa dagen är en helt rimlig önskan. Visst, du kan snabbt vispa på en highlighter och du har trollat fram ljusreflektioner på rätt ställen, men visst vill du egentligen ha den där magiska glöden som liksom kommer inifrån? Som ger den där speciella, nästan överjordiska lystern som både är fascinerande och avundsvärd….Lyko Magazine har knepen! Och du, det är inte svårt, det handlar om rätt produkter i rätt ordning!

28 apr, 2020
4 gillar

Den franska makeupartisten Tom Pecheux har just tagit över som golbal Beauty Director för Yves Saint Laurent. han har tidigare arbetat med märken som Chanel, Esteé Lauder, Prada, Givenchy och Ralph Lauren. Han säger såhär:
"Glow, glöd och lyster - ordens verkligt känslomässiga undermening betyder att du är lycklig, du känner dig levande. Vi vill uppnå denna look när vi pratar om ”glowig makeup”. Vi vill ge huden en viss kvalitet som gör att din egen utstrålning kan lysa igenom."

Vi vill ge huden en viss kvalitet som gör att din egen utstrålning kan lysa igenom.
TOM PECHEUXDetta kan ganska enkelt uppnås genom att använda BRA produkter i en ordning som ger MAXIMAL lyster, glöd och ger din hy den där "je ne se quoi-känslan" som får människor att vända sig om och dig själv att egentligen bara vilja stirra på dig själv i spegeln hela dagen. 


Nyfiken?

Här kommer produkerna! 


YSL Beauty Research består av hudläkare, forskare, botaniker och livsstilsexperter. Tillsammams har de utfört vetenskaploga analyser och kosmetologiska tester för att se hur ”stadsmiljöer” påverkar huden. Utifrån de testsvar som framkom har de skapat hudvårdslösningar som är anpassad efter vad den moderna kvinnan behöver. Resultatet blev en kollektion på sex produkter som går under namnet Pure Shots! Varje ”shot” från den nya hudvården har superspännande egenskapar. Välj vilka som passar dig och kombinera dem för maximal effekt. För superGLOW rekomenderar vi dessa i steg 1 och steg 2:Steg 1: PREPPA
ALL hudvård blir bättre med ett serum med koncentrerade skönhetsgodisar som går RAKT ner i huden! Yves Saint Laurent Pure Shots Light Up Face Serum motverkar glåmig hy och ger ökad lyster och faktistkt även en jämnare hudton med tiden! Denna härliga "skönhetsshot" bygger på en banbrytande teknik som gör huden klarare och innehåller en optimal daglig mängd av C-vitamin känt för att ge lyster, samt läkemalva från Marocko som används för sina skyddande egenskaper. Använd som en kur! Dag 1: Huden ser klarare och mer transparent ut. Dag 28: Hudtonen ser jämnare ut och mörka fläckar har reducerats.
Steg 2: Prima och Plumpa
Yves Saint Laurent Pure Shots Perfect Plumper Cream. Vilket namn! Här har vi en primer med en magisk ingrediens som ger självaste HUDEN en energikick. Banbrytande teknologi utvecklad för att ge huden spänst. Pure Shots innehåller energigivende Ribose och apelsinblomma och enligt studier så känner sig 93% av deltagarna i studien sig återfuktade efter att ha använt denna. Se denna dagkrämsburk som en liten ”kur”.
Dag 1: Huden blir spänstig och får strålande lyster - Dag 28: Ålderstecken har reducerats: Rynkor är mindre synliga och huden upplevs fastare med ett ungdomligt utseende.
Steg 3: FOUNDATION!
Ah, denna holy grail i makeuprutinen. När du väl hittat den RÄTTA är det som att himlen öppnar sig, meeeen resan dit kan vara lång. Tänk efter, har du någonsin hört någon säga något negativt om en YSL-foundaion? Nä, tänkte väl de. De är ALLTID med på "världens bästsäljande foundationlistor" och inte undra på, de är SÅ bra och att faktiskt äga en riktigt bra, anpassad foundation och INTE vara irriterad varje dag är värt varenda krona! Yves Saint Laurent Touche éclat Le Teint har en "Anti-fatigue-formula" (som inte blir trött!) och är berikad med extrakt från ruscus, känt för sina stimulerande egenskaper och boostar huden genom att stimulera mikrocirkulationen och verka på matt hud för att omedelbart förbättra hudens ljus och lyster (dvs GLOW!!). Formulan med E-vitamin skyddar mot fria radikaler. Innehåller SPF 22 för att ge skydd mot hudens skadliga strålar och ger en viktlös finish samt en fräsch, strålande look i 8 timmar. Dvs MAGI! Finns i 16 nyanser.
Steg 4: Dölj och lyft
Med en concealer kan du göra så mycket. Dölja eller lyfta. En bra concealer är verkligen en "allt-i-allo-produkt" och ibland det enda du behöver. Yves Saint Laurent Touche Éclat High Cover är en UTVECKLING av den klassiska Yves Saint Laurent Touche Èclat (som ger magisk lyster). Touche Éclat High Cover är precis som den befintliga ikoniska ljusreflekterande Touche Éclat-highlightern en ljusreflekterande highlighter, men den innehåller OCKSÅ mycket pigment, vilket ger en täckande concealereffekt! Den geniala Touche Éclat-teknologin med bland annat ruskus, e-vitamin och YSL:s patenterade ”flytande ljus”-komplex är oförändrad. Med detta tillskott i Touche Éclat-familjen kan alla få en perfekt hudton! Yeey! 


5. Lys upp!
Ja men HÄR är den mina vänner! Den ni har väntat på! Den ikoniska Yves Saint Laurent Highlighter Pen eller Touche Éclat-pennan, som den också kallas. Den kallas också "ett magiskt svärd" (läskigt med ett svärd så nära ansiktet men oh well...) som ger lyster, jämnar ut och ger en naturlig, strålande lyster. Det är LYSTER utan att vara skimmer eller glitter. De ljusfyllda pigmenten i Touche Éclat smälter in i huden utan ränder, för en fräsch, naturlig lyster. Det är din hud - fast bättre! En av världens mest sålda makeupprodukter KAN INTE HA FEL! 


6. Pudra på ett nytt sätt
Yves Saint Laurents Touche Éclat 3D All Over Glow Powder är ett ljusspridande puder som formar ditt ansikte med hjälp av ljuset. Plus härligt namn med "all over glow" najs. Denna produkt har någonting som heter "duopigment". Det är färgpigment som automatiskt anpassar sig efter ljusets skiftningar för en vacker hudton hela dagen, och ger din hud en lätt och naturlig finish. Den är alltså inte matt och dämpande! Applicera över hela ansiktet med borsten för en omedelbart mjuk och flerdimensionell lyster. Om du vill använda det som en lätt highlighter kan du applicera det på kindbenen, näsan och hakan för extra lyster.


7. Fixera
Nu när du har gjort en SUPERMAKEUP så är det ju kul om den håller precis så länge du vill att den ska hålla. Då rekomenderar vi den högteknologiska Yves Saint Laurent Top Secrets Face Mist. Denna ansiktsspray, inspirerad av YSL:s makeupartister och skapad av YSL:s hudvårdsexperter, återfuktar och fixerar din makeup. Det är alltså de skarpaste hjärnonra som har tagit fram denna pärla! Applicera efter makeup eller när som helst då du önskar lite extra fukt och lyster eller vill bättra på din makeup. Du kan även använda denna spray FÖRE makeupen för att återfukta eller EFTER för att fixera den. Multiprodukt som gör att makeupen håller bättre och sitter ännu skönare! AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion

 28 apr, 2020

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
  • Medarbetare på Lyko
    för 4 veckor sedan

    Intressant läsning

    Kul och intressant artikel om ett av mina favoritmärken när det kommer till makeup! :)
    3 gillar

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter