Fynda Must Haves på Lyko

Plötsligt händer det. Det är 25% på NÄSTAN allt på Lyko! Men vad ska du prioritera (svar: ALLT) och vad behöver du egentligen (svar: ALLT) Här kommer en bra lista med superhärliga "must haves" för den härliga sommaren 2019!

11 jun, 2019
Gilla

Sommardofter

Att få köpa parfym till 20-30% rabatt är ju en ynnest och du bör passa på! Här är några härligt utvalda dofter som är både moderna, härliga och oh så somriga! 


Solskydd

Det kanske inte är det sexigaste att lägga pengar på solskydd pga tråkig utgift - OCH DET ÄR DÄRFÖR DU SKA PASSA PÅ NU NÄR DET ÄR SUPERRABATT! Lägg upp ett lager som räcker hela sommaren och även för vinterns överlevnadsutlandsresa!
På resan


När du reser ska du självklart kunna ha lika bra hår -och hudvård som du har hemma så antingen kan du hälla över dina favoritprodukter i tomma reseföpackningar (unna dig några bra och fina som dessa nedan) ELLER så passar du på att testa NYA produkter under de veckor du är på resande fot. Perfekt läge! Älska travelsize!
Säkra med vattenfast


Nu ska vi inte slänga oss runt med ordet "vattenfast" förmycket - vi kallar det för VATTENRESISTENT istället. Produkter som du kan bada, duscha och svettas i utan att de lossnar. Det är inte så att du MÅSTE ha makeup på stranden, men ibland behöver en tjej lite extra säkerhet i livet. Så här har vi tagit fram några vattenresistenta stjärnor som - som allt annat på Lyko just nu - har ett EXTRA bra pris! Hårvård extraordinare


På huden gör det ont och därför har du SPF eller sätter dig i skuggan. Men håret då? Bara för att du inte KÄNNER att solens strålar bränner på ditt hår så betyder det inte att det inte händer. Så, TA HAND OM DITT HÅR I SOMMAR! Skydda det i solen, ge det näring i duschen. Här är produkterna du ska använda:Fake it until you make it


Om du tvekar - fejka! Hinner/vill inte pressa i solen, skaffa en bra Brun utan sol. Har inte genetiska förutsättningar för långa fransar - köp dem i en ask. Har skeva naglar som skivar sig - skaffa fejknaglar! Se så lätt det är! Här har Lyko en hel arsenal med bra fejkgrejer till dig! 

AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion
11 jun, 2019

Tyck till om artikeln

Gilla

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019