Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ge huden ett naturligt glow med Babor!

Hud med naturligt ”glow” är en dröm för många. Det vi eftersträvar mest idag med hudvård är just det, en naturligt jämn lyster i huden. Det ger en ung, fräsch och vital look. Men hur får du till den eftertraktade huden hemma? Vi bad Lisa Halldén från Babor att ge sina experttips!

10 mar, 2017

Bara för att årstiden just nu är mörk, grå och ganska trist, behöver inte huden spegla det. Vi får jobba extra med hudvård för att bekämpa torrhet och tillföra massor av fukt, boosta med vitaminer och peela bort gråglåmigheten. Här kommer mina tips för maximal lyster!

 

Rengöring

Var noga med att rengöra huden varje kväll, sov aldrig med makeup. Tvätta bort dagen och undvik att huden blir tilltäppt. På en perfekt rengjord hud kan hudvårdsprodukterna jobba medan du sover.

 

Sömn

Se till att du får din skönhetssömn, 8 timmar gör under för din hud.

 

Återfukta

Fuktbomba huden och stärk barriären så att fukten stannar kvar i huden.

 

Exfoliera

Suddar bort all gråglåmighet och ger fräsch hud med naturlig lyster på ett kick.

 

Detox

Ackumulerade toxiner kan ge gråglåmig hud. Drick mycket vatten och se över kosten. Ät massor av grönt och frukt som tillför vitaminer.

 

Vitaminer

En dos C-vitamin väcker huden och tillför maximalt med lyster samtidigt som den skyddar huden mot förtidigt åldrande.

 

Produkter från Babor som gör under för din vinterhud och ger maximal lyster:

DOCTOR BABOR Glow Booster Bi-Phase

Unik tvåfas-ampull som kombinerar den koncentrerade kraften hos ett aktivt serum med de generöst fuktgivande egenskaperna hos oljor från växtriket. Mikrolipider berikade med en effektiv kombination av C-vitamin, havtornsextrakt och ormrot som blandas samman och fungerar som en kräm. Ger maximalt med lyster för en superglow-effekt. Passar trött hud som saknar lyster samt fina linjer och rynkor.

 

Användning: Morgon och/eller kväll efter rengöring av huden. Skaka ampullen kraftigt före användning, så att de två faserna blandas jämnt. Bryt sedan ampullen vid markeringen på flaskhalsen med hjälp av bifogad ampullöppnare eller med en servett, häll ut koncentratet i handflatan, applicera på ansikte, hals och dekolletage med en lätt massage.

 

DOCTOR BABOR Vitamin C Booster Concentrate

Aktivt koncentrat med 20 % rent C-vitamin derivat, en stabil form av C-vitamin, som omvandlas till askorbinsyra (C-vitamin) i huden. Då kan vi ta del av hela dosen vitamin och det kan aktivt agera precis där det behövs som bäst. Supervitaminet med multifunktionell och direkt effekt. C-vitamin ger en tydlig förbättring av hudens fasthet och spänst. Skyddar huden mot oxidation och förtidigt hudåldrande orsakat av miljöpåverkan och har en utjämnande effekt på hudtonen. Slutresultatet ger så klart också en hud med maximal lyster och vitalitet!

 

Användning: Ta ett par droppar på rengjord hud och massera in på ansikte, hals och dekolletage. Följ upp med passande kräm efter hudtyp. För bäst resultat, använd koncentratet i en 6-veckors kur.

10 mar, 2017

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018