Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Only @ LYKO (YES!)

Lyko är en av Skandinaviens största återförsäljare av skönhet (and damn proud of it!) och med detta så är det SUPERROLIGT att vi ibland får vara exklusiva återförsäljare av vissa produkter. Det betyder att vi då är de enda som SKA sälja produkterna och att du kan vara 1000% säker på att du får äkta produkter hos oss på Lyko (det gäller iof alltid!) Här har vi samlat några av våra Lykoexklusiva starkt lysande stjärnor!

08 okt, 2018

NYX PROFESSIONAL MAKEUP SWEAR BY IT SHADOW PALETTE

Har ni någonsin sett en mera perfekt och komplett palett? Swear By It från Nyx är ju MAGISK!! Inte bara har den underbara nyanser som du kan kombinera i en hel evighet - den är även jätteba pigmenterad, är lätt att sudda och det är bra tryck i nyanserna! LOVE IT!!För en och samma peng får du hela 40 (40!!!) varma och kalla nyanser i alla möjliga trendiga och höstvänliga nyanser såsom chokladbrunt, djupt petroleumfärgat, orange och senapsgul och även i en mängd olika finishes som matte, metallic och satin. 

Just nu får du även en PRESENT om du korgar denna! Do it! 

 

 

 

LYKO PRIVATE LABEL 

Under Lykos tak finns det flera generationer med samlad kunskap och erfarenhet om skönhet, hårvård och makeup. Med all denna talang och drivkraft tar vi uppdraget att göra skönhet tillgängligt för alla på allvar. Tillsammans med de senaste teknikerna, de bästa ingredienserna och vassaste kemisterna har vi nu utvecklat noga framtagna hårvårdsprodukter, snygg makeup, trendiga nagellack, professionella värmeverktyg och effektiva stylingprodukter.

- Vi ville göra egna produkter som verkligen gör skillnad och ger resultat utan att varken tumma på kvalité, ingredienser eller tömma någons plånbok.”
Erika Lyko, frisör och produktutvecklare

Så prismässigt och kvalitétsmässigt är det svårslaget med Lykos egna produkter! Ta en titt nedan och det finns MYCKET mer att välja på! 

 

ELIXIR COSMECEUTICALS

Elixir Cosmeceuticals är SÅÅÅ BRA PRODUKTER!!! De är HELT amazing! Serien är framtagen och utvecklad av norska hudläkare i Norge, där serien blivit ledande inom cosmeceuticals – egentligen helt utan marknadsföring utan bara via ryktesspridning. Så bra är de!

Elixir Cosmeceuticals ger märkbara och synliga resultat på huden. Filosofin är att bibehålla och förebygga framtida skador. Eftersom produkterna är väldigt aktiva är det viktigt att vänja in produkterna på huden, speciellt de med tillexempel syra och retinol. Personligen älskar jag alla produkter jag har använt från Elixir och jag tycker VERKLIGEN du ska ge dem ett försök! Eller, det är ju bara OM du VILL få en skitfin hy alltså... :D

 

 

SUGARBEARHAIR VITAMINS

Skönhet kommer ju som bekant inifrån och med Sugarbear hair vitamins kan du verkligen bosta hår, hud och naglar. Influencerfotografen Michaela Wissen berättar om sin kärlek till vitaminerna i en intervju HÄR. SugarBearHair är ett vegetariskt vitamintillskott framtaget för att stärka din hårkvalitet. De goda gummibjörnarna innehåller en kombination av vitaminer för att ge håret den näring det behöver för att kunna växa sig starkt och friskt. Burken innehåller cirka 60 gummibjörnar, vilket räcker ungefär 30 dagar.

 

 

 

HOUSE 99

Lyko är stolta och exklusiva återförsäljare av grooming-serien House 99 som har tagits fram av David Beckham i samarbete med L'Oréal Luxe med inspiration från barbershop-kulturen.  Produkterna är riktade mot män som inte är rädda för att prova nya saker och som gillar att experimentera med sitt utseende i syfte att kunna uttrycka sin egen stil och unika identitet. Genom House 99 ska du få tips, inspiration och verktyg för att experimentera med din look. House 99 är namngivet utifrån året 1999, som var ett mycket händelserikt och betydelsefullt år för David Beckham. Han gifte sig, Manchester United vann allt man kunde vinna och hans äldste son Brooklyn föddes.

av: krizz norman
08 okt, 2018

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
 • Frisör på Lyko -
  för 2 månader sedan

  Vilken otroligt bra skribent vi har!!

  Helt enkelt lysande och lättförståeligt på samma gång
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018