Lykoboxen - inte bara skönhetsälskarens bästa vän!

Lykoboxen. En låda fullproppad med härliga, speciellt utvalda skönhetsprodukter till ett mycket, mycket bra pris. Skönhetsboxen finns självklart att köpas på Lyko.se och är ett bra sätt för att få testa nya och spännande skönhetsprodukter eller för att fynda ett roligt märke till ett bra pris. Men se upp, det är inte säkert att du får ha din låda ifred....

01 okt, 2018

Lykoboxen kommer ut ca 10 gånger per år och innehåller alltid ett gött urval av skönhetsprodukter som prismässigt vida överstiger det du betalar för den - en god deal alltså.

 

 

Lykobox nr 43 kom just ut och innehåller, inte bara EN HEL 30 ml PARFYM FRÅN EMMA S (yep du läste rätt) utan även: 


Ref. Hold and Shine spray
, en SVINSNYGG Bellapierre Kiss Proof Lip Cream (läppstift) som sitter SÅ bra att det är lite kruxigt att tvätta av den på kvällen (woho!) och en bra Tancan Mousse, perfekt för att hålla kvar lite av sommarens magi!

 

 

 

 

 

 

En toppenprodukt som alltid behövs är ju nagellacksborttagningsmedel och TÄNK om det skulle finnas en sådan produkt som inte bara tog bort lacket utan även var milt och snällt mot naglarna? DET FINNS I BOXEN! Trind Nail Polish Remover smetar inte heller ut nagellacket på huden kring nageln och dina nagelband förblir rena. 

Hela denna box har ett värde på 926kr MEN DU BETALAR BARA 199 kr!! Det finns fortfarande boxar kvar (vi har bara ett visst antal!) så skynda dig på! 


Men passa dig noga för du kanske inte får behålla boxen helt för dig själv.... På Lykos instagram (@lyko) kan du hitta dessa sötnosar som tycker att Lykoboxen är precis lika mycket till dem som till husse eller matte!

 

  

 

 Helt rätt tycker vi på Lyko! Share the love! 

Hitta till Lykoboxen HÄR!  

 

01 okt, 2018

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
  • för 7 månader sedan

    Lykobox

    Roligt att få så många produkter att prova på.
    gillar
    för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.