Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lykos succénagellack

Lykos egna sortiment växer åt alla håll och kanter. Nagellacken är vi extra stolta över. Nej, det är inte riktigt sant, vi är extra stolta över alla produkter under Lykos logga då de är extremt researchade, smart sammansatta och otroligt vältestade. Dessutom älskade av våra fantastiska och kunniga användare!

10 aug, 2018

Det är mycket kärlek, tid och kraft som är nedlagda på att ta fram de perfekta produkterna i Lykos sortiment. ”- Vi ville göra egna produkter som verkligen gör skillnad och ger resultat utan att varken tumma på kvalité, ingredienser eller tömma någons plånbok.” Säger Erika Lyko, frisör och produktutvecklare på Lyko. 

Nagellacken är tillverkade i Spanien i samma fabrik som gör bland annat Chanels nagellack. Förutom att de finns i just de där perfekta nyanserna så är de otroligt hållbara, väl täckande (även på första varvet) lätt att måla med och, inte minst, väldigt prisvärda! Väl värda att testas.

På Lyko Social kan du tycka till, fråga och läsa om nästan alla produkter som säljs på sajten. Självklart finns även nagellacken här! Härliga, färgglada bilder från nöjda beautynistas som visar upp och utvärderar lacken.

 Som här, Marie Thérese Linnéa har tyckt till:

Lyko Cerise Pink har den där perfekta kombinationen av röd och cerise som gör den till en djup och läcker färg som fungerar i alla säsonger.

 

Jennifer gillar lacket Tea Rose:

En härlig, ljusrosa kulör som flirtar med både persikor och nude. Ser riktigt bra ut oavsett om det är mitt i vintern eller högsommar.

Therese har fallit för French Pink

Den perfekta rosa, say no more! Den är så snygg att även Amanda har fallit för den:


Vendela poppar till det med det härligaste av alla mintblå lack Turqoise:


...och Krizz målar tånaglarna med Lyko Rose BonBon! (Ja, lacken fungerar även jättebra på tårna!)Maja kör med all-year-long-perfect Classic Red!

 

Något av det bästa med lacken, förutom färgerna och formulan, är priserna! Ta en kik här nedan och se om det är någon som lockar dig!

10 aug, 2018
Av: Krizz Norman

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018