Lykos Mascaraguide 2019

Det finns inget som är så engagerande som mascara när det kommer till makeup. ALLA letar vi efter den mest PERFEKTA mascaran och vi är ständigt otrogna för att hitta MER längd, MER volym och BÄTTRE hållbarhet! För att kanske snäva ner ditt letande lite har Lykos skönhetsredaktör tagit saken i egna händer och testat lite för att göra ditt quest lite lättare.

03 maj, 2019
10 gillar

Varje år dräller det in nyheter på mascaramarknaden trots att mascara är något av det svåraste du som makeupföretag kan göra.

Pressen är ENORM att lyckas eftersom du bara får en chans att lyckas med varje kund. I Lyko Magazines test har vi därför samlat klassiker som har överlevt ÅRATAL på den tuffa marknaden blandat med supernyheter som knappt har kommit ut i butik! 

Så, luta dig tillbaka och ta in Lyko Magazines mascaraguide 2019 och se om du återfinner en gammal kärlek eller till och med hittar en ny! Såklart är alla åsikter personliga och ska ses som goa tips. Max Factor FLE Rise & Shine Mascara 01 Black

Max Factor säger:
"För volym och en piggare blick. Proteinbaserad formula som ger lyft. 
Innehåller c-vitamin som ger näring till fransarna, koffein som piggar upp ögonen och komplex som stärker fransarna."

Redaktörn tycker:
- Max Factor gör alltid bra mascaror och jag var prenumerant i många år på Clump Defy som passade mig toppen. Denna borste är JÄTTESOR och timglasformad. Mascaran DOFTAR väldigt gott vilket är ovanligt. Den ger fina separerade fransar och är byggbar, men det är svårt att kamma ut fransarna då stråna på borsten är ganska mjuka. Hållbarheten är bra och den håller lätt en hel dag plus att det inte alls är svår att tvätta bort. 


Lancôme Definicils Mascara Noir Infini 01


Lancôme säger:
"Längd, separation och naturlig effekt. Det bästa valet för en perfekt balans mellan längd och separation, med en touch av volym. Oftalmologiskt testad."

Redaktörn tycker: 
- Ja, Lancôme ljuger verkligen inte när det gäller längd och naturlig effekt. Detta är INTE en mascara för dig som vill ha MASSIV VOLYM. Utan här har du välkammade, diskreta, fina fransar med hållbar böj som blir pytteliite markerade utan att vara "in your face" (alltså, de är ju i ditt ansikte, bara inte så HEJ HÄR ÄR ÖGONFRANSARNA!) Detta är en mascara för dig som gillar en naturlig look och som redan har naturligt volumiösa fransar.


Paradise Mascara Extatic Divine Vine (grön)

L’Oréal säger: 
"Ta dina fransar till paradiset med Paradise Extatic Mascara! Den mjuka och lätt vågformade borsten tar till sig maximalt med fomula och fångar upp varje frans för en dramatisk voluminös effekt. Mascaran ger fransarna längd och en byggbar och fyllig volym."

den tickade nästan varenda krav-box jag hade när det gäller mascaror!Redaktörn tycker:
- När originalmascaran från Paradise Extatic lanserades var jag först skeptisk för den ganska oanserliga hylsan och borsten, men döm om min förvåning när den tickade nästan varenda krav-box jag hade när det gäller mascaror! Sheisse va bra den är! Den ger lyft, volym och en massa färg som sitter tills du väljer att den ska försvinna. Samma sak kan jag bara säga om de nya varianterna av Paradise Extatic som nu finns i FÄRG! Det är samma utomordentliga formula bara med härliga nyanser av lila, guld och i min nya favorit: jade-grön! Älskar!Rimmel Wow Wing Mascara 001 Black

Rimmel säger:
"Volymmascara som ger dig perfekt separerade fransar och wow volym. Unik 2-sidig borste som kommer åt även de minsta fransarna och ger separerade, fylliga och definierade fransar. Långvarig formula som inte klumpar eller flagnar. Dermatologiskt och oftalmologiskt testad."

Fastnar inte på fransarna

Redaktörn tycker: 
- Borsten ser superadvanced ut och jag är spänd av förväntan för vad denna WOW WING mascara ska göra med mig! Svaret är: absolut inget... Det är som att mascaran inte ens fastnar på fransarna. Jag böjer alltid fransarna innan applicering och här är det som att böjen FÖRSVINNER. Det är faktiskt som riktigt tråkig magi. När jag har sminkat mig färdig ser jag mer osminkad ut när jag började. Jag tänker att jag kanske gjort fel med borsten så jag vänder runt den, och kammar igenom på olika sätt för att få till det, men nej. Mascaran fastnar inte. Jättetråkigt. Yves Saint Laurent Mvefc 7 Noir Radical

YSL säger:
"Den legendariska mascaran har nu blivit ännu bättre med en ny formula. En mascara som ger maximal volym och en dramatisk ”falsk ögonfrans”-effekt. Formulan torkar inte ut och är berikad med provitamin b5. Den fördjupar, ger mörkare fransar och får dem att omedelbart se tjockare ut. Borsten av nylonfibrer bygger upp härlig volym och täcker fransarna från rot till topp med en djärv ”falsk ögonfrans”-effekt."

Fransarna känns chinchillamjuka hela dagen. Skum känsla


Redaktörn säger:
- Jag minns när jag som ung testade min första YSL-mascara och blev FRÄLST! Pga dålig ekonomi önskade jag mig en YSL-mascara i julklapp...jag fick en från Yves Rocher...iiiiinte riktigt samma sak. Men, det var fantastiskt roligt att få testa en ny variant av YSL och jag tänkte att min kärlek skulle återvända. Resultatet är...oväntat. Jag skulle väl kanske inte säga att jag fick "MAXIMAL VOLYM eller FALSK ÖGONFRANSEFFEKT" men det är definitivt både rejäl svärta, volym och härlig längd. Men. Alltså, fransarna är helt MJUKA!? Jag har aldrig vart med om att ögonfransar kan vara så mjuka MED mascara på. Denna passar verkligen dig som inte vill ha känslan av en mascara på fransarna. Som väntat var det riktigt bra hållbarhet men fransarna känns chinchillamjuka hela dagen. Skum känsla!
L'oréal Paris Unlimited Black Waterproof Mascara

L'Oréal Paris säger:
"L'oréal paris unlimited mascara med lash lift-effekt som ger dina fransar oändlig volym, längd & lyft som håller. Borsten har två lägen: används i rak position för att bygga upp volym, och lutad position för att intensifiera böjet på de minsta fransarna. Vattenfast och håller i 48 timmar. denna mascara är OUSTANDING bra!Redaktörn tycker:
- När denna lanserades var jag hemma hos min mamma och det blev nästan slaggis om vem som skulle behålla den när jag åkte hem. Mamma vann... Orsaken var ju att denna mascara är OUSTANDING bra! Jag skulle definitivt bara strunta i den där gimmiken att hålla på och luta borsten. Det behöver du INTE göra. Använd bara som vanligt och detta är en kanonmascara som både ger hållbar volym, längd, svärta och sitter som berget. Speciellt denna vattenfasta variant. 


Lash Queen Feline Elegance

 

Helena Rubenstein säger:

"Känn smidigheten och se intensiteten hela dagen med Lash Queen Feline Elegance. Lash Queen Feline Elegance är en mascara som fångar och separerar alla dina fransar. Formulan gör fransarna mjuka, ger en klumpfri applicering och är berikad med sheasmör. Borsten har de finaste hår man kan tänka sig som definierar och sveper sig kring dina fransar."

HERREJISSUSVILKENTOPPENMASCARA!!!


Redaktörn tycker: 

-HERREJISSUSVILKENTOPPENMASCARA!!! Den eufemistiska informationstexten ljuger inte. Mascaran glider på som SMÖR (sheasmör?) och du får separation, längd, svärta, volym och sjukt bra hållbarhet. Detta är en lyxmascara utan dess like. Borsten är formad som en julgran (ja så vill jag beskriva det) och med den når jag både små fransar och har även styrka nog att lyfta de längre fransarna i ögonvrån. Detta är den första mascara jag testar från HR och redan en STOR favorit hos mig! Detta beroende kan bli dyrt....MEN SÅ VÄRT DET! 

Max factor 2000 calorie dramatic volume mascara black


Max Factor säger:
"Mascara för upp till 300% mer ögonfransvolym. Vill du ha dramatik? Tredubbla dina ögonfransars volym med den här supervolymmascaran. Den uppbyggande formulan gör även de tunnaste ögonfransar tjocka genom att omedelbart ge dem upp till 300 % mer volym!"

Det ÄR verkligen en klassiker och den HÅLLER!

Redaktörn tycker:
- Ja, det är inte så konstigt att detta är Lykos bästsäljande mascara. Den ger VERKLIGEN effekt på en gång. En orsak till detta tror jag är att den redan från början är ganska torr. Andra mascaror behöver ibland "tid på sig" att bli bra, det är för att de torkar till lite och ger mer färg vid applicering. Max Factor 2000 calorie mascara är redan från början torr och tjock, vilket gör att du får en massa produkt på fransarna direkt. Det är SUPERVIKTIGT att du SKRAPAR AV borsten mot kanten, annars blir det väldigt svårt att få det jämt och syggt. Men - SÅÅÅ bra mascara! Volym och effekt direkt! Det ÄR verkligen en klassiker och den HÅLLER! 
Maybelline Snapscara Hd Black

Maybelline säger:
"Mascara som ger definierade och mjukt volmyfyllda fransar. Snapscara appliceras enkelt och utan krångel med den böjda borsten. Är lätt att ta bort med varmt vatten, rengöringsservetter eller annat - den är aldrig svår att få bort."

Redaktörn säger:
- Hallå?! denna borste känner jag igen! Det är ju en KLON på favoriten Helena Rubensteins! Samma granformade borste med små och stora strån men INTE samma formula. Med det sagt så är Snapscara verkligen inte dålig. VERKLIGEN INTE. Jag förutspår att detta blir en succé och en favorit bland "millennials". Bra separation, volym och längd. Inget superoutstanding men definitivt över medel! Och så ligger den riktigt bra i pris! 


 
  

Nyx professional makeup worth the hype mascara waterproof black


NYX säger:
"Låt ögonfransarna tala för sig själva med Worth the Hype Waterproof Mascara. Lätt att applicera och känns behaglig. Vår formula ger dig ögonfransar som ser fylligare ut, känns fantastiskt mjuka och som kan byggas på. Denna mascara, som inte bara är en hype, finns nu även i en vattenfast version - den motstår regn, svett och tårar. Dessutom låter den medföljande borsten dig att bygga på och förlänga till och med de minsta lilla babyhår i ögats innervrå."

Inte worth the hype i alla fall...Redaktörn tycker:
- Jag ÄLSKAR NYX och de flesta av NYXs produkter….i alla fall i princip alla deras ögonskuggor. Men jag har inte fallit så hårt för mascarorna. Ja, jag känner ju att de försöker och de gör så bra de kan men…det händer inte så mycket. Fransarna blir…okej. Det positiva är att Worth the Hype går att bygga på bra och den vattenfasta modellen sitter hela dagen. Det negativa är att fransarna ser stökiga ut, de spretar, det är svårt att kamma igenom med borsten och svårt att sprida mascaran jämt. Men när du får till det så blir det…ganska bra. Inte worth the hype i alla fall...


Lumene Essential Volume Mascara Black

 

Lumene säger:
"Essential Volume Mascara är en volymgivande mascara som gör fransarna fylligare, längre och vackert böjda. Den volymgivande borsten täcker varje frans med den rika, krämiga mascaran som skapar volym och längd. Innehåller vårdande nordisk tuvull och volymboostande fibrer av naturligt ursprung, den byggbara texturen ger intensiv volym utan klumpar.”


Redaktörn tycker:
Detta är en väldigt trevlig mascara. Mysig att använda, den känns helylle (om en nu kan säga så iom en mascara) Jag tycker inte den ger så mycket volym, snarare en välkammad, fin look med långa, separerade välmående fransar. Ingenting att skriva hem om, men inte heller att rata. Här är mascaran för dig som är, jag vill inte säga "försiktig" men som vill ha en välbalanserad, härlig mascara som inte låter för mycket men som inte heller är ett sömnpiller. En trevlig vardagsmascara med bra innehåll.
AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion
03 maj, 2019

Tyck till om artikeln

10 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder
 • för 12 månader sedan

  Älskar artikeln!

  Krizz du är grym. Jesus vilken superbra, informativ och rolig guide! LOVE.
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 13 månader sedan

  Nu blir det att beställa en ny mascara!

  Nu bara MÅSTE jag ju testa mascaran från Helena Rubenstein, om den är så bra som du skriver! :O
  1 gillar

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter