Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Naturens hudvård från Weleda

Sedan 1921 har Weleda noga valt ingredienser från naturen och skapat vårdande produkter för hela familjen. Omkring tre fjärdedelar av Weledas växtingredienser kommer från organisk eller biodynamisk odling och från certifierad vildplockning. I sortimentet finns produkter för hela kroppen, här är våra Lykofavoriter!

04 apr, 2017

Rengöra och återfukta

Allas vardag ser olika ut, men vår hud utsätts för liknande påfrestningar oavsett vart vår dag för oss. Föroreningar, stress och obalanserad kost är svåra att undvika och påverkar vår hy negativt. Därför är det viktigt att få in en bra hudvårdsrutin som hjälper till att skydda och reparera! Börja med att tvätta bort makeup och smuts som samlats under dagen med en mild rengöring, fortsätt sedan med återfuktande produkter. Upprepa rutinen även på morgonen. Har du en känslig hud är serien Almond Sensitive Skin perfekt. Den här serien bygger på den näringsrika mandeloljan som lindrar och skyddar irriterad hud. E-vitaminet i mandeln är en känd antioxidant som bekämpar fria radikaler och motverkar därför hudens åldrandeprocess!

 

Steg 1: Soothing Cleansing Lotion

En rengöringsrutin ska kännas snabb och enkel, den här har en lätt och krämig konsisitens som effektivt tar bort smuts och makeup. Stryk rengöringen på huden med en fuktat bomullspad morgon och kväll, skölj sedan bort med vatten.

 

Steg 2: Soothing Facial Oil

Har du torr hud? Massera in en liten mängd ansiktsolja i ansiktet efter rengöring för att verkligen bli återfuktad. Den här oljan smälter fort in i huden utan att kännas fet!

  

Steg 3: Soothing Facial Cream

Den här dag- och nattkrämen är parfymfri och passar en torr och känslig hud. Den vårdar ömtålig, lättretad hud och ger intensiv fukt. Samtidigt verkar den mot rodnad, torrhet och klåda. Resultatet blir en mjuk och smidig hud!

 

 

 

Näringsboost!

 

Under den senaste tiden har allt fler skönhetskurer i engångsampuller dykt upp. Varianterna är många och vilken du ska välja beror helt på önskad effekt. Den här från Weleda är både prisvärd och ger ett vackert glow! Den är full av näringsrika ämnen med den effektiva nyponfröoljan som huvudingrediens. Nyponfröolja i kombination med vårdande och antioxidantrika skönhetsoljor som mandelolja, jojobaolja, nattljusolja och persikokärnolja gör huden mjuk och smidig! Bryt ampullen vid markeringen, se till att oljan ligger i botten och massera in på ansikte och hals före ansiktskräm.

 

Gör så här!

 

Ansiktsoljan kommer i praktiska engångsampuller.

Se till att oljan ligger i botten innan du bryter den på mitten.

 

 

 

 

 

Extra fukt!

 

 

Så här efter en lång vinter eller när vädret slår om, kan huden kännas torr. Speciellt på områden som händer, fötter och armbågar. Weledas universalkrämer tillsätter extra fukt och fungerar på hela kroppen!

 

 

 

Det ligger i detaljerna!

 

 

Få vårfina fingertoppar med Cuticle Softener Pen som ger nagelbanden extra kärlek genom mjukgörande ingredienser som ekologisk granatäpplekärnolja. Toppa med Nail Care Pen som ger näring till fingertoppar och naglar med bland annat mjukgörande sheasmör och skyddande bivax. Nu är naglarna redo för ett nagellack i en vårig nyans!

 

 

 

En sista touch

 

 

Weleda har flera dofter, vår favorit är Jardin de Vie, Onagre med en varm blomdoft som för tankarna till nyplockade sommarbuketter!  

 

 

04 apr, 2017

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018