Nature + Science från Redken - same same but different?

Det har tagit Redken mycket tid och vetenskaplig forskning att skapa en "breakthrough" kollektion av unika formulas med högpresterande, naturliga ingredienser som ger den där kända Redkenkänslan du vill ha när du använder produkterna. Här kommer twisten: Produkterna HETER EXAKT samma namn som några av de produkter som redan finns hos Redken - men de har ju då ett HELT annat innehåll...Nej, detta är för svårt att greppa så Lyko Magazine har pratat med Zoe Albeer, ingenjör inom bioteknik och Trade Marketing Manager på L'Oréal.

18 jun, 2019
3 gillar
Zoe Albeer

För lite mer än ett år sedan tog intresset för skönhet över för denna biotekniska ingenjör och Zoe började jobba med L'Oréals Amerikanska Professionella varumärken - sedan dess har Redken varit ett utav hennes varumärken.
 

Ok, så nu kör vi. Zoe, berätta för oss, vad är GREJEN med de nya Redkenprodukterna med ungefär samma gamla namn?

- I dagens värld, där information är mer lättillgänglig än någonsin, är vi mer medvetna än någonsin förr.

det blir mer och mer vanligt att vi ser naturliga alternativ till folkkära produkter


Naturlig skönhet är en marknad som vuxit genom konsumenters ökade medvetenhet och det blir mer och mer vanligt att vi ser naturliga alternativ till folkkära produkter. Som professionellt hårvårdsvarumärke är Redken banbrytande i sin lansering av Nature + Science och kan nu erbjuda konsumenter ett naturligare alternativ till våra kultfavoriter inom hårvård; All Soft, Extreme och Color Extend Magnetics; utan att oroa sig för att behöva kompromissa med prestandan.

- Alltså, Redkens nya hårvårdsserie Nature + Science är en samling av schampo och balsam av hög kvalitet, med ingredienser av naturligt ursprung som ger mjukhet, styrka och färgintensitet utan att tynga ner. Hela serien är vegansk och flaskorna är tillverkade av 94% återvunnen plast, resten är 6% färgämnen för att ge flaskorna dess utseende.


Men, kommer "originalprodukterna" finnas kvar på marknaden?
- Ja, trogna konsumenter behöver inte oroa sig - våra kärnprodukter kommer självklart att finnas kvar på marknaden!

Kommer inte kunder bli förvirrade av de två olika varianterna?
- Som sagt så är konsumenter idag mer medvetna än någonsin och vi kommunicerar väldigt tydligt skillnaderna mellan originalprodukterna och nya Nature + Science. Alla Redkens produkter bygger på vetenskaplig innovation och i fallet med Nature + Science har vi tagit hjälp av ingredienser med naturligt ursprung för att åstadkomma samma prestanda som hos originalprodukterna.

med Nature + Science har vi tagit hjälp av ingredienser med naturligt ursprung för att åstadkomma samma prestanda som hos originalprodukterna.


Vad betyder namnet Nature + Science?
- Namnet Nature + Science syftar till att Redken använder vetenskap för att omvandla naturliga råvaror till kraftfulla och effektiva ingredienser för hårvård. Vi anser en ingrediens vara av naturligt ursprung om den är oändrad från sitt naturliga tillstånd eller har genomgått bearbetning, men fortfarande bevarar mer än 50% av sin molekylära struktur från den ursprungliga växt- eller mineralkällan.

Redken Extreme Nature & Sience!


Men VARFÖR vill Redken göra en Nature + Science version av redan befintliga produkter?
- Med lanseringen av Nature + Science vill vi öka mångfalden och valmöjligheten i våra produktserier och erbjuda en lösning där REDKEN fokuserat på ingredienser från naturen för att åstadkomma samma effekt som hos våra befintliga serier med samma namn.Okej, berätta om Redken Extreme Nature & Science!
- I Redkens Nature + Science Extreme använder vi protein från lupinblomman för att åstadkomma en reparerande effekt som stärker sprött, skadat hår och hjälper till att förhindra kluvna hårtoppar för ett starkt, hälsosamt hår så att kvinnor och män kan fortsätta gå till extremer och få fortsatt reparerande hårvård – nu i naturlig tappning!

Redken Color Extend Nature & SienceBerätta om Redken Color Extend Nature & Science
- Nature + Science Color Extend Magnetics är berikad med ginseng för en färgbevarande effekt. Schampot har en mild non-stripping formula för att förbättra livskraften på färgbehandlat hår. Nature + Science Color Extend Magnetics ger håret lyster och hjälper till att upprätthålla strålande salongfräsch hårfärg vid varje användning.

Redken All Soft Nature & Sience

Berätta om Redken All Soft Nature & Science
- All Soft i originalvarianten är känd för att vara oerhört mjukgörande och för att åstadkomma samma effekt i Nature + Science är serien formulerad med naturligt härledda ingredienser inklusive björksav för förbättrad mjukhet och hydratisering. Serien är idealisk för torrt / sprött hår.Vad tycker du om de nya produkterna?

- De är fantastiska! De ger en lättare känsla än originalprodukterna – till exempel så märks det väldigt tydligt på mig som har lockigt hår: vill jag bära mitt hår naturligt lockigt ger originalvarianten All Soft mer fukt och släthet och mina fintrådiga lockar behöver få variation och mildare dos fukt för att bibehålla sin ’bounce’ (bra om man har tovigt hår som behöver slätas ut och tämjas!) och där är All Soft i Nature + Science så lätt att även jag som har lockigt hår kan använda serien.


Förutom Redken, vilka andra favoritprodukter har du och varför?
- Två favoriter som jag inte kan leva utan kommer från Shu Uemura: oljan i Essence Absolu-serien och Universal Balm i samma serie. Oljan är otroligt vårdande – jag gillar att ta i den i handdukstorkat hår. Balmen är som namnet anger en universalbalm som går att använda överallt – händerna, nagelbanden, läpparna, hårtopparna – you name it. Ovärderlig att ha i handväskan.

 

AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion18 jun, 2019

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020