Nyhet: Steampod är här!

De senaste åren har steamern (det handhållna strykjärnet) fått ett uppsving och både modeproffs och hemmastrykare har en nära till hands. Ångan gör nämligen att skrynklor försvinner ur kläderna skonsamt och på ett kick! Men...tänk om det gick att göra SAMMA sak med håret?! Genom att tillsätta ÅNGA vid styling så STÄRKS håret, det blir MJUKT och GLANSIGT och - lyssna nu - en steampodbehandling håller upp till 3 dagar! Nu MÅSTE DU LÄSA MER!

29 apr, 2020
1 gillar

  
N
u har den kommit! Nästa generations Steampod! Steampod 3.0! Den är BÄTTRE än sina föregångare genom att den har ett bättre ergonomiskt format, den är tunnare, lättare och skönare att styla med (ingen stor behållare utan en liten på skaftet) Och lyssna nu: 78% mindre skada på håret när du stylar ditt hår!

Men vad ÄR en Steampod då?
Enkelt svar: Ett stylingverktyg som slätar ut och plattar håret genom anodiserade, varma plattor med lokaliserat högt ångtryck som återfuktar håret på djupet innan det stänger igen hårfibrerna. Detta ger en snygg, professionell finish på håret som kan hålla i upp till 3 dagar! Du kan såklart även locka, skapa volym och ge dig på den nya trenden: Glashår! 

Såhär ser den ut:Och hur går det till? 
1) För bästa resultat, applicera din ångaktiverade Steampod-cream eller Steampod-milk innan, beroende på hårtyp. Detta gör att håret blir mjukt och glansigt och att behandlingen håller längre på håret. 

2) Applicera produkten på vått hår och föna håret ca 90% torrt.

3) Dela upp håret i sektioner. Ta fram din Steampod och för den sakta genom sektion för sektion. Ju tunnare sektion, desto bättre resultat. Ta varje hårslinga och för verktyget sakta nedåt från rötter till toppar (med pilarna på verktyget pekandes mot hårtopparna). På detta sätt behöver du bara gå över varje sektion en endaste gång!

4) Vill du hellre skapa lockar eller vågor gör du på samma sätt men du vrider på steampoden och använder den som en "traditionell plattång".

5) Avsluta med Steampod Protective Smoothing Serum, som är berikat med Aprikos- och Avokadoolja för en superglansig look och återfuktade, vackra toppar och längder. 

Se Lykos Steampodsida HÄR!


AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion

29 apr, 2020

Tyck till om artikeln

1 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter