Redaktionens favoriter - Semesterglow

På semestern vill vi känna oss naturliga, men gärna med en poppande läppfärg eller en skimrande bronzer. Här hittar du redaktionens favoriter bland skimrande rouge, bronzers, solpuder, läppstift och glossiga läppglans!

09 jul, 2019
4 gillar
Highlighter

Highlighters - oavsett om de är flytande med ljusreflekterande pigment, pennor, skimmer-highlighters, eller puder-highlighters så ÄR de en självklarhet i varje semesternecessär. Det finns inget som ger ett sådant omedelbart semesterglow som den perfekta highlightern på kindben, näsben och amorbåge! Här nedan kommer skönhetsredaktionens favoriter när det kommer till highlighters:

Solpuder

En av de bästa grejerna med sommaren är ju att du kan FROSSA i solpuder och bronzers eftersom du förmodligen har en något mer solkysst hudton än på vinterhalvåret, och då blir även resultatet mer naturligt. Applicera ditt solpuder där solens strålar naturligt skulle träffa ditt ansikte, det vill säga på pannan, tinningar, kinder och hals.

Läppar

Man kan ha för många läppglans
sa... INGEN?! Oavsett hur många läppstift (i exakt samma, perfekta korallfärgade nyans) du har liggande skräpandes på botten av din handväska (undertecknad har minst ett dussin) så finns det ALLTID rum för ett nytt. För vad toppar semesterlooken bättre än ett poppande, återfuktande läppglans? Spana in redaktionens favoriter här!
09 jul, 2019
Linn Ulvklo

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020