Redaktionens favoriter - Ta hand om sommarhåret

Är håret torrt som fnöske efter sommaren? Sol och bad i saltvatten och pool sliter på håret genom att bryta ner hårstråets yttersta skikt. Bygg upp hårets skyddsbarriär igen med hjälp av en hårinpackning eller ett leave-in-balsam. Vill du motverka dassig hårfärg och gula skiftningar så är silvershampoo och färginpackningar the way to go! Spana in redaktionens favoriter här nedan!

20 aug, 2019
Hårinpackningar

Efter sommaren kan det kännas som att det inte spelar någon roll vad man än gör, håret är bara trist och livlöst. Investera i en återfuktande och vårdande hårinpackning för att återställa hårbarriären och fuktbalansen! Här hittar du några utvalda favoriter.


Från torrt till välmående hår!


Färginpackningar

Vårda ditt hår och fräscha upp hårfårgen med en pigmenterad färginpackning! Här har vi samlat våra personal picks.Silvershampoo

Ett silverschampo tar bort gula toner ur blekt eller färgat hår och ger en kall blond nyans. Även naturligt blont hår kan få gula inslag av sol och bad som går att korrigera med ett silverschampo. Den lila tonen på ett silverschampo kommer från violetta färgpigment som skyddar, vårdar och ger en kall vacker nyans.
 
Ett återfuktat hår är ett välmående hår! 

20 aug, 2019

Tyck till om artikeln

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019