Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rengöring för huden - Vad gör det för skillnad egentligen?

Varför är rengöring viktigt och gör det någon skillnad? Lykos hudterapeut Denice berättar om grunden i en bra hudvårdsrutin och tipsar om sina favoriter, häng med!

27 jul, 2016

 

Rengöring är något många kanske glömmer bort eller kanske inte prioriterar i sin hudvård men det behöver inte vara så krångligt, utan du kan göra det i två steg. Rengöring och ansiktsvatten som är anpassat efter just din hudtyp är A och O, är du osäker på vad som är just din hudtyp, besök en auktoriserad hudterapeut så kan de hjälpa dig se vad just du behöver.

 

Fakta

Aukoriserad hudterapeut betyder att man är utbildad och medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

 

STEG 1: RENGÖRING

Min absoluta rengöringsfavorit är Babor Hy-Öl som är en rengöringsolja vilket kan skrämma bort en del men är absolut fantastisk för hyn. Man börjar med basoljan och tar några pump i handen och smörjer in i ansiktet.

Nu är det dags för Babor Phytoactive Reactivating, ta några pump i handen och applicera i ansiktet.

 

STEG 2: ANSIKSVATTEN

Det är många som glömmer ansiktsvatten i sin rengöringsrutin, ansiktsvattnet har den fuktionen att den återställer hudens PH-värde efter rengöringen, balanserar huden och förbereder huden inför kommande produkter. En av mina favoriter är Babors Cleansing Thermal Spray som du sprayar rakt i ansiktet och låter bara torka in.

 

 

I verktygslådan:

27 jul, 2016

Tyck till om artikeln

Skriv en kommentar
Gilla artikeln

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018